• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αισιόδοξοι οι Dovizioso και Iannone
Για το ότι θα είναι ανταγωνιστική η GP15
Νέα 17/02/2015 - 14:02

Τόσο ο Andrea Dovizioso, όσο και ο Andrea Iannone, ανυπομονούν να οδηγήσουν - για πρώτη φορά - την καινούργια GP15 μέσα στην πίστα της Sepang στην Μαλαισία.

 

Ο Dovi είχε δηλώσει εντυπωσιασμένος από τη βελτίωση που έδειξε η Ducati την περασμένη σεζόν - υπό την καθοδήγηση του Gigi DallIgna - και «... μόνο αισιόδοξος» μπορεί να είναι για τη νέα Desmosedici GP15!

 

«Σε λίγες ημέρες θα είμαστε στην Μαλαισία για το δεύτερο τεστ της σεζόν και ανυπομονώ να δοκιμάσω την GP15», σχολίασε ο Dovizioso. «Είμαι πολύ χαρούμενος με τις βελτιώσεις που πετύχαμε πέρυσι κι έτσι, με τη νέα μοτοσυκλέτα, μόνο αισιόδοξος μπορώ να είμαι για τη συνέχεια».

 

«Θεωρώ ότι το πνεύμα και η επιθυμία για νίκη που βλέπω μέσα στην Ducati, είναι ζωτικής σημασίας για όλους μας. Περιμένω μεγάλη υποστήριξη από τους οπαδούς της Ducati φέτος. Δουλέψαμε σκληρά τα τελευταία δυο χρόνια και τώρα ήρθε η ώρα να δρέψουμε τους καρπούς».

 

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του Andrea Iannone.

 

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος της Ducati, διότι ανέκαθεν ήταν το όνειρό μου να πάω στην εργοστασιακή ομάδα. Νιώθω ήδη μέλος της οικογένειας κι έχω ήδη εξαιρετική σχέση με την ομάδα των τεχνικών και μηχανικών, το οποίο με βοήθησε να είμαι γρήγορος από την αρχή στην Sepang».

 

«Τώρα επιστρέφουμε στη δράση με το προτελευταίο τεστ, όταν και θα οδηγήσω για πρώτη φορά την GP15 γνωρίζοντας ότι θα χρειαστεί πολλή δουλειά για να γίνει ανταγωνιστική. Είμαι αισιόδοξος πάντως και δεν βλέπω την ώρα να βγω στην πίστα σε λίγες ημέρες», πρόσθεσε ο Iannone.

Επόμενο άρθρο »

SBK Phillip Island Test: Ημέρα 2

« Προηγούμενο άρθρο

O Aoyama αρωγός στην εύρεση ταλέντων από Ασία

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα