• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Πετύχαμε όλους τους στόχους!
«Λίγα πράγματα» μένουν για να δοκιμάσουμε
Νέα 26/02/2015 - 12:43

Ο Marc Marquez έχει «...λίγα πράγματα» να δοκιμάσει με την RC213V του, όπως τόνισε ο ίδιος ο Ισπανός μετά το τέλος των δεύτερων δοκιμών στην πίστα της Sepang στην Μαλαισία.

            

Ο Ισπανός άσος μπορεί να αντιμετώπισε προβλήματα με τα φρένα την πρώτη ημέρα των δοκιμών, ωστόσο πολύ γρήγορα τα ξεπέρασε και κατάφερε τις επόμενες δυο ημέρες να κυριαρχήσει μέσα στην πίστα.

 

Η ανωτερότητα του Παγκόσμιου Πρωταθλητή δεν φάνηκε μόνο στον ένα γύρο, αλλά και στην προσομοίωση αγώνα που επιχείρησε, με 19 γύρους στο σύνολο και μέσο όρο 2:00.760 δηλαδή κατά πολύ καλύτερη από την αντίστοιχη του πρώτου τεστ (2:01.180).

 

«Είμαι χαρούμενος διότι το πρωί κάναμε έναν καλό γύρο, που ήταν σημαντικό, αλλά το κυριότερο είναι ότι τελειώσαμε όλη τη δουλειά που ήταν να κάνουμε. Τελειώσαμε ό,τι ήταν να κάνουμε και μου έμεινε χρόνος το απόγευμα για προσομοίωση αγώνα στους 49 βαθμούς Κελσίου».

 

«Φέραμε εις πέρας όλους τους στόχους που είχαμε θέσει γι’ αυτό το τεστ και στο Qatar θα ρίξουμε το βάρος περισσότερο στο Grand Prix και στην τελειοποίηση των ρυθμίσεων της μοτοσυκλέτας».

 

«Όλοι είμαστε σχετικά κοντά και θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι την Αργεντινή ή την Jerez για να δούμε το επίπεδο όλων. Δεν νομίζω ότι έχουμε κάτι άλλο να δοκιμάσουμε», πρόσθεσε ο Marc Marquez.

Επόμενο άρθρο »

Sepang2: Οχτώ δέκατα κάτω ο Crutchlow!

« Προηγούμενο άρθρο

Michelin2 Test: Πτώσεις στην 3 και 5

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα