• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovi: Θα «έχουμε λόγο» στον αγώνα!
Ξεκινάμε πολύ ικανοποιημένοι τη φετινή σεζόν
Νέα 17/03/2015 - 10:56

Το χαρακτηριστικό της τρίτης ημέρας δοκιμών στην πίστα του Qatar ήταν η βροχή η οποία ξεκίνησε να πέφτει πριν την έναρξη του τεστ και συνεχίστηκε με περισσότερη ένταση προς το βράδυ.      

 

Με τις δεδομένες συνθήκες, το μόνο που απέμενε στους αναβάτες της μεγάλης κατηγορίας του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας, ήταν να παραμείνουν στα γκαράζ τους.

 

Οι χρόνοι παρέμειναν ίδιοι με προχτές κι έτσι ο Andrea Dovizioso είναι αυτός που πήρε την πρώτη θέση με χρόνο 1:54.907, όντας και ο μόνος από τους 26 αναβάτες που έπεσε κάτω από το όριο του 1:55.

 

«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα των δυο πρώτων ημερών, διότι ήμασταν γρήγοροι τόσο με τα καινούργια, όσο και με τα φθαρμένα ελαστικά. Κρίμα που δεν μπορέσαμε να βγούμε στην πίστα σήμερα, διότι θέλαμε να κάνουμε μερικά σημαντικά τεστ ενόψει του αγώνα».

 

«Όπως και να ‘χει ξεκινάμε τη σεζόν με μεγάλη ικανοποίηση για τη δουλειά που κάναμε στην GP15, η οποία τα πήγε πολύ καλά από την πρώτη στιγμή στο Qatar. Σίγουρα τα πράγματα είναι πιο θετικά από πέρυσι και είμαι σίγουρος ότι “θα έχουμε λόγο” στον αγώνα».

Επόμενο άρθρο »

Έτοιμος για κάτι «εντυπωσιακό» ο A.Espargaro!

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Σκληρή μάχη στο Qatar!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα