• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Έτοιμος για κάτι «εντυπωσιακό» ο A.Espargaro!
Σίγουρος ότι θα τα πάνε καλά στο Qatar
Νέα 17/03/2015 - 12:51

Ο Aleix Espargaro της Suzuki Ecstar, θεωρεί ότι η GSX-RR είναι ικανή να φέρει ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα στο Qatar, στην πίστα όπου θα διεξαχθεί ο εναρκτήριος αγώνας της φετινής σεζόν.

 

Η βροχή μπορεί να έβαλε πρόωρο τέλος στις προσπάθειες των αναβατών μέσα στην πίστα, ωστόσο ο Ισπανός άσος - που για πρώτη φορά θα ξεκινήσει στο Πρωτάθλημα ως εργοστασιακός αναβάτης - είναι βέβαιος ότι θα είναι ανταγωνιστικός πάνω στην Suzuki του το βράδυ της 29ης Μαρτίου.

 

«Δυστυχώς σήμερα δεν μπορούσαμε να μπούμε στην πίστα εξαιτίας της βροχής, πράγμα πολύ περίεργο μιας και υποτίθεται ότι είμαστε στην έρημο. Είχαμε δουλειά που θέλαμε να κάνουμε και είναι κρίμα που δεν τα καταφέραμε, ωστόσο είμαστε αρκετά ικανοποιημένοι με την κατάστασή μας».

 

Ο Aleix Espargaro ήταν τέταρτος την πρώτη ημέρα των δοκιμών, ωστόσο στη συνέχεια έπεσε στη δέκατη θέση με χρόνο 1:55.698 και με διαφορά 0.791δ από την Ducati του Andrea Dovizioso.

 

«Ξέρουμε ότι έχουμε ακόμα περιθώρια βελτίωσης κι έχουμε μερικές κατευθύνσεις που ξέρουμε ότι μπορούμε να πάρουμε. Τώρα όμως είναι η ώρα να αγωνιστούμε, να κάνουμε αυτό για το οποίο είμαστε εδώ».

 

«Θα κάνουμε μερικά τελευταία τεστ την πρώτη ημέρα στο Qatar εδώ, αλλά είμαστε ήδη σίγουροι ότι θα τα πάμε καλά. Έχουμε καλό πλαίσιο και κάναμε καλά βήματα με τα ηλεκτρονικά και τώρα ήρθε η ώρα να βρούμε καλό ρυθμό με το σύνολο που έχουμε. Ανυπομονώ για τους αγώνες».

Επόμενο άρθρο »

“Αρκετά σίγουρος” ο Lorenzo

« Προηγούμενο άρθρο

Dovi: Θα «έχουμε λόγο» στον αγώνα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα