• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
“Αρκετά σίγουρος” ο Lorenzo
Για τον εναρκτήριο αγώνα στο Qatar
Νέα 17/03/2015 - 13:32

Ο Jorge Lorenzo αισθάνεται «αρκετά σίγουρος» ενόψει του πρώτου αγώνα της χρονιάς στο Qatar, στις 29 Μαρτίου.

 

Η τελευταία βραδιά στις δοκιμές του Qatar πέρασε ανεκμετάλλευτη από τους αναβάτες της μεγάλης κατηγορίας, ωστόσο ο Lorenzo είναι αισιόδοξος για τις πιθανότητές του στον πρώτο αγώνα.

 

«Δεν βγήκαμε έξω εξαιτίας του καιρού. Έβρεχε όλη ημέρα και η σημερινή ημέρα πήγε χαμένη. Κρίμα πάντως, διότι είχαμε προγραμματίσει να δοκιμάσουμε διαφορετικές ρυθμίσεις».

 

«Από την πλευρά μας είμαστε αρκετά σίγουροι, παρά το ότι και οι αντίπαλοί μας έχουν βελτιωθεί πολύ. Μετά την Sepang είχαμε καλή αίσθηση αλλά στο Qatar δυσκολευτήκαμε λίγο με την πίστα να είναι, ειδικά την πρώτη ημέρα, πολύ γλιστερή».

 

«Τη δεύτερη ημέρα τα καταφέραμε καλύτερα και νιώθαμε καλύτερα πάνω στη μοτοσυκλέτα, ωστόσο σ’ αυτήν εδώ την πίστα πάντα τα πράγματα είναι πιο δύσκολα», πρόσθεσε ο Lorenzo.

 

«Σε γενικές γραμμές τα χειμερινά τεστ πήγαν καλά. Έχουμε καλή μοτοσυκλέτα, ειδικά αν τη συγκρίνουμε με πέρυσι κι έχουμε κερδίσει κάτι με το νέο κιβώτιο. Η μοτοσυκλέτα έχει καλή βάση κι έχουμε μεγάλο περιθώριο βελτίωσης κατά τη διάρκεια εξέλιξής της».

 

Ο Lorenzo ψάχνει περισσότερη πρόσφυση ειδικά στον πίσω τροχό, ωστόσο είναι βέβαιος ότι θα είναι απολύτως έτοιμος για την πρώτη μάχη της χρονιάς στην έρημο του Qatar.

 

«Η πρόσφυση δεν είναι τέλεια και δυσκολευόμαστε λίγο με τον πίσω τροχό, αλλά σε γενικές γραμμές η μοτοσυκλέτα έχει καλή συμπεριφορά. Ελπίζω να βελτιωθούμε κι άλλο κατά τη διάρκεια του αγωνιστικού Σ/Κ».

 

«Θα είμαστε έτοιμοι για την πρώτη μάχη της χρονιάς και ανυπομονούμε να ξεκινήσει αυτή η συναρπαστική σεζόν που ανοίγεται μπροστά μας».

Επόμενο άρθρο »

Kawasaki: Περιμένουμε καθαρή μάχη!

« Προηγούμενο άρθρο

Έτοιμος για κάτι «εντυπωσιακό» ο A.Espargaro!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα