• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Crutchlow: Τώρα δεν έχουμε πολλά να χάσουμε!
Το ένστικτό μου, μου λέει να τα δώσω όλα από την αρχή
Νέα 28/03/2015 - 23:33

Οι πρώτες κατατακτήριες δοκιμές του 2015 δεν εξελίχθηκαν όπως τις σχεδίαζε ο Cal Crutchlow.

 

Ο Βρετανός άσος της CWM-LCR Honda ήταν - για αρκετούς - ένα από τα φαβορί να χτυπήσει θέση μέσα στην πεντάδα, ειδικά μετά την εκπληκτική του δεύτερη μετά τις τρεις ελεύθερες δοκιμές.

 

Ωστόσο στο γρήγορο λάθος του ο Crutchlow έκανε ένα «...ηλίθιο» λάθος, όπως το χαρακτήρισε ο ίδιος κι έπεσε στην 14η στροφή της πίστας χωρίς να καταφέρει να βελτιώσει το χρόνο του.

 

«Ευτυχώς μόνο η υπερηφάνεια μου πληγώθηκε σήμερα. Προφανώς και δεν είμαι χαρούμενος. Έκανα ένα ηλίθιο λάθος. Το θετικό είναι ότι είμαστε πολύ γρήγοροι κι είχαμε την ευκαιρία να μπούμε στην πρώτη σειρά».

 

«Ο ιδανικός χρόνος μου θα μας έβαζε εκεί, όμως αυτά έχουν οι αγώνες. Τα άλλα παιδιά έκαναν καλύτερες κατατακτήριες κι εμείς μείναμε στην 12η θέση. Ο αγώνας αύριο θα είναι πολύ δύσκολος».

 

«Ξέρω πως είναι όλοι στην αρχή του αγώνα. Πιέζουν πολύ δυνατά. Πρέπει να αποφασίσουμε για την στρατηγική μας: αν θα τους περάσουμε αργότερα, ή αν θα πιέσουμε πολύ από την αρχή. Δεν έχουμε και πολλά να χάσουμε κι έτσι το ένστικτό μου, μου λέει να πιέσουμε από την αρχή!»

Επόμενο άρθρο »

Ύμνοι Dovizioso για την GP15!

« Προηγούμενο άρθρο

Pedrosa: Φανταστικά...!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα