• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ύμνοι Dovizioso για την GP15!
«Αισιόδοξος» ο Iannone για τον αυριανό αγώνα
Νέα 29/03/2015 - 00:24

Με μια καταπληκτική εμφάνιση του Andrea Dovizioso έκλεισε η σημερινή ημέρα του εναρκτήριου Γύρου του MotoGP στην πίστα Losail του Qatar.

 

Ο Ιταλός άσος της Ducati επιβεβαίωσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη δυναμική της νέας GP15, καταφέρνοντας να πάρει την πρώτη pole position του 2015, πάνω σε μια μοτοσυκλέτα που μετρά μόλις μερικές ημέρες εξέλιξης!

 

Μετά το τέλος των κατατακτηρίων, ο Andrea Dovizioso κυριολεκτικά πετούσε στους εφτά ουρανούς! «Είμαι πολύ ικανοποιημένος και η σημερινή pole ήταν το αποτέλεσμα συλλογικής δουλειάς όλης της ομάδας. Μετά από δυο δύσκολα χρόνια, έχουμε επιτέλους μια ανταγωνιστική μοτοσυκλέτα».

 

«Για να είμαι ειλικρινής δεν περίμενα ότι θα ήμασταν τόσο γρήγοροι με την GP15. Αν και δεν είχαμε πολύ χρόνο για να εξελίξουμε τη μοτοσυκλέτα, δουλέψαμε πολύ σκληρά στα τεστ. Κάναμε έναν φοβερό χρόνο με το μαλακό ελαστικό».

 

«Ακόμα όμως και στις ΕΔ4, με τη μεσαία επιλογή, η αίσθησή μου πάνω στην GP15 ήταν εκπληκτική. Έτσι είμαι σίγουρος ότι αύριο θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε το βάθρο. Θέλω να ευχαριστήσω όλους στην Ducati κι ελπίζω αυτή η pole να τους αντάμειψε για τη σκληρή δουλειά τους».

 

Πολύ καλή ήταν και η παρουσία του Andrea Iannone, ο οποίος ολοκλήρωσε την 15λεπτη περίοδο των κατατακτηρίων στην τέταρτη θέση, με καλύτερο χρόνο του το 1:54.521.

 

«Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, είμαι πολύ ικανοποιημένος με το γεγονός ότι στις ΕΔ4 ήμασταν πολύ γρήγοροι με το μεσαίο ελαστικό. Βέβαια ήλπιζα να είχα καταφέρει κάτι καλύτερο στις κατατακτήριες».

 

«Ήθελα μια θέση στην πρώτη σειρά, αλλά καθώς δεν έχω χρησιμοποιήσει πολύ το μαλακό ελαστικό, δεν είχα καλή αίσθηση μ’ αυτό και οι ρυθμίσεις μας δεν ήταν καλές. Πρέπει να είμαστε χαρούμενοι με τον τρόπο που δουλεύουμε και βελτιωνόμαστε».

 

«Συγχαρητήρια στον Andrea που πήρε την pole. Είμαι αισιόδοξος, αναφορικά με τον αυριανό αγώνα και θα είναι σημαντικό να έχουμε το σωστό set-up για να κερδίσουμε μερικά δέκατα απέναντι στους Andrea και Marquez, που έχουν εξαιρετικό ρυθμό».

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Άλλο ο αγώνας, άλλο οι κατατακτήριες!

« Προηγούμενο άρθρο

Crutchlow: Τώρα δεν έχουμε πολλά να χάσουμε!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα