• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Άλλο ο αγώνας, άλλο οι κατατακτήριες!
Η M1 δεν είναι ταχύτερη σε σχέση με την περσινή σεζόν
Νέα 29/03/2015 - 00:52

Ο Valentino Rossi δεν φαίνεται να ανησυχεί ιδιαίτερα, μετά το τέλος των σημερινών κατατακτηρίων δοκιμών, όπου ο Ιταλός θρύλος δεν κατάφερε να πάρει κάτι καλύτερο από την όγδοη θέση.

 

Ο Vale έμεινε 0.738δ πίσω από τον πρώτο, αποκαλύπτοντας ότι κάποιοι παράγοντες τον εμπόδισαν από το να κάνει έναν πιο γρήγορο γύρο.

 

«Σ’ αυτή την πίστα χάνουμε στην ευθεία και στην τελική είμαστε πίσω 7-8 χιλιόμετρα/ώρα και 10 από την Ducati και αυτή η διαφορά αρχίζει να φαίνεται. Δυσκολευόμαστε με την πρόσφυση στον πίσω τροχό και προσπαθήσαμε να το φτιάξουμε».

 

«Τώρα πρέπει να περιμένουμε την αυριανή ημέρα, καθώς μέχρι αύριο οι περισσότερες ομάδες θα έχουν βελτιώσει τις ρυθμίσεις τους και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε κι εμείς. Παράλληλα, στον αγώνα είναι που θα φανεί το επίπεδο φέτος».

 

«Πέρυσι είχαμε δυο Yamaha και δυο Honda, αλλά φέτος όλα δείχνουν ότι θα έχουμε έξι μοτοσυκλέτες, μιας και οι Ducati είναι πιο δυνατές. Η Yamaha πάντα ήταν αργή εδώ. Δεν ξέρω γιατί, υποψιάζομαι ότι αυτό συμβαίνει από την έξοδο της τελευταίας στροφής».

 

«Η μοτοσυκλέτα μας σίγουρα δεν είναι ταχύτερη σε σχέση με την περσινή σεζόν κι έτσι ίσως οι αντίπαλοί μας να έχουν βελτιωθεί», σχολίασε ο Valentino Rossi.

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Δύσκολο το βάθρο

« Προηγούμενο άρθρο

Ύμνοι Dovizioso για την GP15!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα