• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Δύσκολο το βάθρο
Αλλά όχι και ακατόρθωτο!
Νέα 29/03/2015 - 11:49

Ο Jorge Lorenzo ήταν η καλύτερη Yamaha στις χτεσινές κατατακτήριες δοκιμές, ωστόσο έμεινε μόλις στην έκτη θέση και έξι δέκατα πίσω από τον Andrea Dovizioso.

 

Ερωτηθείς αν - έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα - έχει πιθανότητες για μια θέση στο βάθρο, ο Ισπανός αποκρίθηκε: «Δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο. Έχω δει και πιο τρελά πράγματα να γίνονται στους αγώνες».

 

«Πρέπει να σκέφτεσαι θετικά και ότι είναι εφικτό να βρεθείς στο βάθρο και αυτός είναι ο στόχος μου. Στη συνέχεια, μετά τον αγώνα, θα μιλήσουμε. Ξέραμε ότι ήταν δύσκολα τα πράγματα, αλλά στο τέλος πήραμε την τελευταία θέση στη δεύτερη σειρά».

 

«Δεν έκανα τον τέλειο γύρο κι αν δεν έκανα μερικά λάθη, θα ήμουν δυο δέκατα πιο γρήγορος.  Φάνηκε ότι το στήσιμο που είχαμε δεν ήταν το καλύτερο γι’ αυτήν εδώ την πίστα. Θα προσπαθήσουμε στο ζέσταμα να βρούμε κάτι, αλλά θα είναι δύσκολος αγώνας για εμάς».

 

«Θα προσπαθήσω να οδηγήσω όσο πιο καλά μπορώ και να κάνω τον καλύτερό μου αγώνα. Όλα δείχνουν ότι η άσφαλτος επηρεάζει περισσότερο τη δική μας μοτοσυκλέτα (σ.σ. εννοεί την πρόσφυση) ωστόσο χάνουμε κάποιες λεπτομέρειες σε πολλούς άλλους τομείς».

 

«Όπως για παράδειγμα στα φρένα, στο μέσο της στροφής, πρόσφυση στην έξοδο και σε τελική. Το πρόβλημα είναι ότι δεν είμαστε πιο δυνατοί κάπου», ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του ο Jorge Lorenzo.

Επόμενο άρθρο »

Qatar Ζέσταμα: Μπροστά Marquez-Rossi-Dovi!

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Άλλο ο αγώνας, άλλο οι κατατακτήριες!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα