• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ΑΠΟΣΤΟΛΗ MUGELLO: o Hopkins πρώτος το πρωί
O Anthony West με την Kawasaki στην τρίτη θέση εντυπωσίασε για άλλη μια φορά στο βρεγμένο
Νέα 30/05/2008 - 00:00
Η πρωινή βροχή στην πίστα του Mugello επέβαλε τη χρήση βρόχινων ελαστικών, μέχρι και 15 λεπτά πριν το τέλος των ωριαίων ελεύθερων δοκιμών. Τότε μπήκαν τα ενδιάμεσα ελαστικά και 5 λεπτά πριν το τέλος κάποιοι οδηγοί πρόλαβαν και έβαλαν σλικ.

O John Hopkins με την Kawasaki του, κυριολεκτικά στον τελευταίο γύρο σημείωσε τον ταχύτερο γύρο με 1:54.053, 4 δευτερόλεπτα πάνω από το ρεκόρ πίστας, για να πάρει τη θέση αυτή από τον Loris Capirossi και τη Suzuki που είχε εντωμεταξύ για δύο γύρους περάσει στην κορυφή. Ο Αμερικανός ήταν χαρούμενος, παρά τα σημάδια στο πρόσωπό του από την πτώση που είχε πριν 8 ημέρες στα 25α του γενέθλια, όταν κάνοντας skateboard παραλίγο να καταλήξει στο νοσοκομείο!

O Anthony West με την άλλη Kawasaki έμεινε στην τρίτη θέση, αλλά εντυπωσίασε για άλλη μια φορά στο βρεγμένο και όταν η πίστα άρχισε να στεγνώνει, με την πρώτη θέση που είχε μέχρι να φορέσουν τα σλικ. Ο Αυστραλός δείχνει να μπορεί να οδηγεί πιο ομαλά από όλους, κάτι πολύ σημαντικό σε αυτές τις συνθήκες.

O Alex De Angelis και ο Shinya Nakano της Gresini Honda έκλεισαν την πρώτη πεντάδα που φορά Bridgestone. Ο Andrea Dovizioso με την Honda της δορυφορικής Jir Scot ήταν ο πρώτος για την Michelin στην 6η θέση. Vermeulen, Pedrosa, Stoner και Rossi έκλεισαν τη δεκάδα. O Loris Capirossi πάντα δυνατός με την Suzuki

O Loris Capirossi πάντα δυνατός με την Suzuki
Ο West δείχνει το δρόμο σε όλους στις ενδιάμεσες συνθήκες
Ο West δείχνει το δρόμο σε όλους στις ενδιάμεσες συνθήκες
Το λάστιχο της Michelin για ενδιάμεσες συνθήκες
Το λάστιχο της Michelin για ενδιάμεσες συνθήκες

Επόμενο άρθρο »

MUGELLΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Στην pole position ο Rossi

« Προηγούμενο άρθρο

Stoner: «Θέλουμε ένα καλό αποτέλεσμα»

Χορηγοί