• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Stoner: «Θέλουμε ένα καλό αποτέλεσμα»
Πέρσι έχασε μια θέση στο βάθρο την τελευταία στιγμή από τον Alex Barros που έτρεχε με μια GP7 στα χρώματα της «δορυφορικής» Pramac d'Antin. Φέτος, ελπίζει ότι θα έχει καλύτερη τύχη.
Νέα 29/05/2008 - 00:00
Πέρσι έχασε μια θέση στο βάθρο την τελευταία στιγμή από τον Alex Barros που έτρεχε με μια GP7 στα χρώματα της «δορυφορικής» Pramac d'Antin. Φέτος, ελπίζει ότι θα έχει καλύτερη τύχη.

Ο λόγος για τον Casey Stoner που προετοιμάζεται πυρετωδώς για τον αγώνα του Mugello «την δεύτερη αγαπημένη μου πίστα μετά το Phillip Island», όπως της χαρακτηρίζει.

Μετά την απογοητευτική εμφάνιση στο Le Mans όπου δεν κατάφερε να βαθμολογηθεί λόγω μηχανικών προβλημάτων. Ο κινητήρας της μοτοσυκλέτας του έσπασε με αποτέλεσμα να μπει στα pits, να αλλάξει μοτοσυκλέτα και να επιστρέψει στον αγώνα, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να πάρει βαθμό.

Τώρα κοιτάει μπροστά και ελπίζει ότι στο Μugello θα ανακάμψει. «Πέρσι χάσαμε για λίγο την τρίτη θέση, αλλά ο αγώνας εξακολουθεί να είναι σημαντικός γιατί μάθαμε πράγματα για τη μοτοσικλέτα που μας βοήθησαν να γίνουμε ανταγωνιστικοί στους αγώνες που ακολούθησαν. Φέτος ερχόμαστε σε αυτήν την πίστα έχοντας μείνει πίσω και μετά από έναν δύσκολο αγώνα, κατά τη διάρκεια του οποίοι αντιμετωπίσαμε προβλήματα που δεν μας επέτρεψαν να βαθμολογηθούμε. Σε γενικές γραμμές πάντως ήταν ένα θετικό Σαββατοκύριακο γιατί είχαμε γρήγορο και σταθερό ρυθμό καθ' όλη τη διάρκεια», είπε ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής και πρόσθεσε: «Ελπίζουμε να είμαστε το ίδιο γρήγοροι και στο Mugello, αλλά και να έχουμε καλό αγώνα για τον κόσμο που δημιουργεί τρομερή ατμόσφαιρα, αλλά κυρίως για όλους τους ανθρώπους της Ducati που δουλεύουν τόσο σκληρά. Αξίζουν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα».

Μετά τους πέντε πρώτους αγώνες της χρονιάς, ο Stoner βρίσκεται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, 41 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Valentino Rossi.

Επόμενο άρθρο »

ΑΠΟΣΤΟΛΗ MUGELLO: o Hopkins πρώτος το πρωί

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: «Για ...πάρτι στο Mugello»

Χορηγοί