• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: «Για ...πάρτι στο Mugello»
Να συνεχίσει την καλή παράδοση που έχει στο Μugello θέλει ο Valentino Rossi.
Νέα 27/05/2008 - 00:00
Να συνεχίσει την καλή παράδοση που έχει στο Μugello θέλει ο Valentino Rossi. Έξι συνεχόμενες νίκες μετράει εκεί τα ο Ιταλός πολυπρωταθλητής που έχει συνδέσει το όνομά του με τη συγκεκριμένη πίστα.

«Όλοι γνωρίζουν ότι το Mugello είναι μια από τις αγαπημένες μου πίστες. Έχω νικήσει εκεί έξι φορές στη σειρά και τώρα θέλω να πάρω ακόμα μια νίκη», δήλωσε ο 29χρονος αναβάτης της Fiat Yamaha ενόψει του έκτου αγώνα της χρονιάς που διεξάγεται την 1η Ιουνίου και πρόσθεσε: «Είναι ένας αγώνας που πάντα υπάρχει κάτι ξεχωριστό. Είναι γρήγορη και τεχνική πίστα και γνωρίζουμε καλά ότι ταιριάζει στη μοτοσυκλέτα μας, οπότε θα προσπαθήσουμε από τις πρώτες δοκιμές της Παρασκευής να είμαστε γρήγοροι. Ελπίζω ότι ο καιρός να είναι καλός και ότι στο τέλος θα κάνουμε ένα μεγάλο ιταλικό πάρτι!».

Ο Doctor βρίσκεται σε ανοδική πορεία μετά τις δυο συνεχόμενες νίκες του σε Κίνα και Γαλλία. Με ηθικό στα ύψη καθώς μετά από καιρό επέστρεψε και πάλι στην κορυφή της βαθμολογίας, ο Rossi βαδίζει ολοταχώς προς την κατάκτηση του όγδοου Πρωταθλήματος της καριέρας του.

«Η νίκη στο Le Mans ήταν φανταστική και εξακολουθώ να είμαι πολύ χαρούμενος και να τη σκέφτομαι συνέχεια. Μετά τον αγώνα κάναμε πολύ καλές δοκιμές και δουλέψαμε σκληρά με την Bridgestone. To βάρος έπεσε πάνω στο set-up της μοτοσυκλέτας. Ελπίζουμε ότι μπορούμε να βελτιώσουμε κι' άλλο το πακέτο μας», είπε.

Επόμενο άρθρο »

Stoner: «Θέλουμε ένα καλό αποτέλεσμα»

« Προηγούμενο άρθρο

Συζητάει με Kawasaki ο Edwards

Χορηγοί