• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Συζητάει με Kawasaki ο Edwards
Συζητήσεις με την Kawasaki ξεκίνησε ο Colin Edwards ο οποίος στο τέλος της σεζόν μένει ελεύθερος από την Tech 3.
Νέα 25/05/2008 - 00:00
Συζητήσεις με την Kawasaki ξεκίνησε ο Colin Edwards ο οποίος στο τέλος της σεζόν μένει ελεύθερος από την Tech 3.

Ο Τεξανός αναβάτης θέλει να μείνει για τουλάχιστον ένα χρόνο ακόμα στα motoGP γι' αυτό και έχει ήδη αρχίσει να ψάχνει τις εναλλακτικές που έχει σε περίπτωση που η ομάδα του Herves Poncharal δεν ανανεώσει το συμβόλαιό του.

«Δεν έχω να κρύψω τίποτα. Μίλησα με την Kawasaki στο Le Mans, αλλά θα πρέπει να συμβούν πολλά πράγματα. Ψάχνομαι γενικά και βλέπω τι συμβαίνει γύρω μου. Ψαρεύω, όπως ψαρεύουν και αυτοί», είπε ο Edwards στην αγγλική εφημερίδα MCN.

Η Κawasaki από την πλευρά της δεν έχει μείνει καθόλου ικανοποιημένη από τον Anthony West και για τον λόγο αυτό ψάχνει τον αντικαταστάτη του. «Έχω μια λίστα οδηγών που με ενδιαφέρουν. Σίγουρα έχουμε μια λίστα αλλά δεν πρόκειται να πηγαίνω από ραντεβού σε ραντεβού. Μπορώ να περιμένω λίγο. Θέλω να δώσω μια ευκαιρία στον West και θα ήθελα να συμβεί αυτό στην Catalunya. Θέλω να έχω μια ξεκάθαρη ιδέα για το ποιοι μπορεί να είναι οι υποψήφιοι και μετά να ξεκινήσουν πραγματικά οι διαπραγματεύσεις από την Catalunya», δήλωσε ο μάνατζερ της πράσινης ομάδας, Michael Bartholemy .

Επόμενο άρθρο »

Rossi: «Για ...πάρτι στο Mugello»

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: «Ως Ισπανός θέλω να το πάρει ο Pedrosa!»

Χορηγοί