• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: «Ως Ισπανός θέλω να το πάρει ο Pedrosa!»
Αυτή η δήλωση πρέπει να ...αρχειοθετηθεί και να γίνει η σημαία όλων των pedrosistas.
Νέα 24/05/2008 - 00:00
Αυτή η δήλωση πρέπει να ...αρχειοθετηθεί και να γίνει η σημαία όλων των pedrosistas.

«Ποιος θα ήθελες να κερδίσει το Πρωτάθλημα φέτος, ο Rossi ή ο Pedrosa;» ρώτησε τον Jorge Lorenzo ένας μαθητής του σχολείου San Francisco στη Μαγιόρκα. Kαι η απάντηση που πήρε σίγουρα δεν ήταν αυτή που περίμενε ο ίδιος αλλά και περισσότεροι.

«Ως Ισπανός θα έλεγα ο Pedrosa», είπε ο Lorenzo ο οποίος δεν τηρεί και τις καλύτερες σχέσεις με τον συμπατριώτη του αναβάτη της Repsol Honda.

Συνεχίζοντας, ο 21χρονος οδηγός της Fiat Yamaha τόνισε: «Ο Valentino είναι μια εξαιρετική προσωπικότητα, ένας σπουδαίος αναβάτης, περνάω πολύ καλά όταν βρισκόμαστε είτε μέσα στην πίστα είτε έξω από αυτήν. Δεν υπάρχουν πολλοί οδηγοί που να είναι έτσι. Οι σχέσεις μας βελτιώνονται συνεχώς αλλά δεν είμαστε φίλοι».

Αναφερόμενος στην εξέλιξη του φετινού Πρωταθλήματος, είπε: «Αυτή τη στιγμή είμαστε τέσσερις οδηγοί που διεκδικούμε το Πρωτάθλημα και νίκες, αλλά πιστεύω ότι μπορούν να ανέβουν στο βάθρο κι άλλοι αναβάτες όπως ο Dovizioso και ο Melandri. Θα ήταν σκέτη τρέλα αν δεν πήγαινα για το Πρωτάθλημα ιδιαίτερα τώρα που η κατάσταση στους αστραγάλους μου βελτιώνεται με γοργούς ρυθμούς. Τονίζω πάντως ότι ο στόχος μου για φέτος είναι να μάθω και να συλλέξω εμπειρίες που θα με κάνουν καλύτερο αναβάτη».

Επόμενο άρθρο »

Συζητάει με Kawasaki ο Edwards

« Προηγούμενο άρθρο

Η Aprilia ετοιμάζει V4 για την επιστροφή της στα motoGP

Χορηγοί