• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovizioso: Η Ducati έκανε καταπληκτική δουλειά!
Η GP15 είναι καινούργια και τερματίσαμε ένα δέκατο από τον 1ο!
Νέα 30/03/2015 - 00:40

Μέλι έσταζε για το εργοστάσιο με το οποίο αγωνίζεται τα τελευταία τρία χρόνια ο Andrea Dovizioso, ο οποίος ξεκίνησε τη φετινή σεζόν με τους καλύτερους οιωνούς, έστω κι αν - μετά από μια τρομερή μάχη με τον Rossi - δεν κατάφερε να είναι αυτός που θα ανέβαινε στο πρώτο σκαλί του βάθρου!

 

«Είναι ωραίο να παλεύω και πάλι για νίκες και είναι κάτι που θέλουμε να γευόμαστε όσο το δυνατόν περισσότερο όλοι οι αναβάτες. Ήταν συναρπαστικός αγώνας και πίεζα στο 100%. Κάναμε επιθετικά προσπεράσματα αλλά με ασφάλεια, όπως μ’ αρέσει. Στον τελευταίο γύρο δεν μπόρεσα να περάσω τον Vale γιατί ήμουν πολύ γρήγορος και δεν μπορούσα να βγω μπροστά του στην Κ1».

 

«Ήξερα ότι είχε καλύτερη πρόσφυση από εμένα και προσπάθησα να κάνω όσο το δυνατόν πιο γρήγορο τον τελευταίο γύρο και ήταν ο ταχύτερός μου σε όλον τον αγώνα, με φθαρμένο ελαστικό, αλλά δεν ήταν αρκετό».

 

«Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η μοτοσυκλέτα είναι ακόμα καινούργια και για εμάς κι έτσι να τερματίζουμε ένα δέκατο πίσω από τον πρώτο είναι φοβερό και η Ducati έχει κάνει τρομερή δουλειά και όλοι έχουν δουλέψει καταπληκτικά».

 

«Είχαμε μια πρώτη αίσθηση για το τι θα μπορούσαμε να κάνουμε στον αγώνα, αλλά ποτέ δεν ξέρεις μέχρι να έρθει εκείνη η στιγμή. Στο πρώτο μισό δεν πίεζα στο 100% γιατί δεν ήξερα τι θα γίνει με τη φθορά του πίσω ελαστικού. Προς το τέλος, όπως το υποπτευόμασταν, δεν ήταν καλό και δεν είχαμε καλή ταχύτητα στο μέσο των στροφών και δεν μπορούσα να μπω όπως ήθελα σ’ αυτές».

 

«Ήταν πολύ δύσκολο να ακολουθήσω τον Valentino και να παλέψω μαζί του αλλά σίγουρα πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι με την απόδοσή μας».

Επόμενο άρθρο »

Συγκινημένος ο Iannone!

« Προηγούμενο άρθρο

Ένας Rossi σαν τον παλιό καλό καιρό!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα