• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Συγκινημένος ο Iannone!
Φανταστικό πρώτο βάθρο για τον Ιταλό
Νέα 30/03/2015 - 00:55

Ούτε ο ίδιος ο Andrea Iannone δεν περίμενε να κάνει μια τόσο ενθαρρυντική πρώτη του παρουσία ως εργοστασιακός αναβάτης της Ducati τη φετινή σεζόν, κατακτώντας στον πρώτο του αγώνα το παρθενικό του βάθρο στην κατηγορία!

 

Ο Ιταλός, που φαινόταν σαν να έχανε σε ρυθμό από τους αντιπάλους του στους τελευταίους γύρους, κατάφερε να ανεβάσει στροφές και να αρπάξει δικαίως την τρίτη θέση του βάθρου!

 

«Είναι πραγματικά μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή για εμένα στον πρώτο μου αγώνα με την Ducati και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό. Στην αρχή δεν πίστευα ότι θα τα κατάφερνα τόσο καλά, αλλά είμαι πολύ συγκινημένος με το πρώτο μου βάθρο, είναι φανταστικό».

 

«Η μοτοσυκλέτα είναι πραγματικά πολύ καλή, είναι πολύ δυνατή και μπορώ να την οδηγήσω καλά. Στον πρώτο μου αγώνα ανέβηκα στο βάθρο και αυτό είναι φανταστικό για εμένα».

 

Στη συνέχεια ο Andrea Iannone «έβγαλε» το καπέλο στον καλό του φίλο Valentino Rossi για την εκπληκτική του νίκη.

 

«Ο Vale είναι πολύ δυνατός κάθε φορά. Είμαι πολύ χαρούμενος που πάλεψα για λίγο μαζί του, αλλά σήμερα δεν είχα τη δυναμική να παλέψω για τη νίκη. Έβαλα τα δυνατά μου όμως και στο τέλος είχα καταλάβει ότι ήμουν λίγο καλύτερος από τον Jorge. Αυτό το πρώτο βάθρο είναι πολύ σημαντικό για εμένα».

Επόμενο άρθρο »

Pedrosa: Δεν μπορώ να συνεχίσω έτσι...

« Προηγούμενο άρθρο

Dovizioso: Η Ducati έκανε καταπληκτική δουλειά!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα