• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Vinales: Ξέρουμε που πρέπει να βελτιωθούμε!
Ο Ισπανός μιλά για το ντεμπούτο του στη μεγάλη κατηγορία
Νέα 02/04/2015 - 13:58

Ήταν ένας σημαντικός αγώνας για την Suzuki αυτός στο Qatar. Ειδικά μετά από τρία χρόνια απουσίας από τους αγώνες και ύστερα από δυο χρόνια εξέλιξης και συνεχών δοκιμών της νέας GSX-RR.

 

Ο νεαρός Maverick Vinales - στον παρθενικό του αγώνα στη μεγάλη κατηγορία - ξεκινώντας από την 13η θέση στο σχηματισμό εκκίνησης, πάλεψε με τους αντιπάλους του και κατάφερε στο τέλος των 22 γύρων να πάρει τους πρώτους του βαθμούς στο Πρωτάθλημα!

 

«Ήταν μια καταπληκτική εμπειρία! Είναι απίστευτο να ανταγωνίζεσαι με τους κορυφαίους αναβάτες του MotoGP και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτήν μου την εμπειρία», σχολίασε ο 20χρονος Ισπανός που τερμάτισε στην 14η θέση.

 

«Ήταν ένας περίεργος αγώνας. Λίγο μετά την εκκίνηση είχα θέμα με τα ηλεκτρονικά κι έχασα λίγο traction control κι έτσι έπρεπε να βασίζομαι στο χέρι μου. Η μοτοσυκλέτα είχε καλή απόδοση κι αποφάσισα να συνεχίσω και στο τέλος πήρα τους δυο βαθμούς».

 

«Αυτός ήταν και ο βασικός μας στόχος και γι’ αυτό είμαι ικανοποιημένος. Ξέρουμε που πρέπει να βελτιωθούμε, αλλά και τι πήγε λάθος σ’ αυτόν τον αγώνα. Έτσι, τώρα μπορούμε να συνεχίσουμε τη δουλειά και να είμαστε πιο αποτελεσματικοί στον επόμενο Γύρο».

Επόμενο άρθρο »

Εγχείριση, η λύση για τον Pedrosa!

« Προηγούμενο άρθρο

Η Bridgestone για το GP στο Qatar

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα