• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Εγχείριση, η λύση για τον Pedrosa!
Δεν την απέφυγε τελικά ο Ισπανός άσος
Νέα 02/04/2015 - 15:04

Με μια ανακοίνωση που κοινοποιήθηκε πριν από μερικά λεπτά, έγινε γνωστό ότι ο Dani Pedrosa τελικά θα υποβληθεί εκ νέου σε εγχείριση - αύριο Παρασκευή - για να προσπαθήσει να διορθώσει το πρόβλημα arm-pump (σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα) που τον ταλαιπωρεί ιδιαίτερα από πέρυσι.

 

Ο Pedrosa προσπάθησε πάρα πολύ τον περασμένο χειμώνα να βρει μια λύση στο πρόβλημα αυτό, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Ο ίδιος ξεκίνησε τη σεζόν με αισιοδοξία και καλά αποτελέσματα από τα χειμερινά τεστ.

 

Σε συνδυασμό με την αλλαγή του αρχιμηχανικού του, ο Ισπανός άσος πίστευε ότι θα μπορούσε φέτος να διεκδικήσει τον Τίτλο, μιας και η περσινή του απογοητευτική σεζόν οφειλόταν στο γεγονός ότι και στους 18 αγώνες είχε το συγκεκριμένο πρόβλημα.

 

Δυστυχώς όμως για τον ίδιο, στον πρώτο Γύρο του Πρωταθλήματος στο Qatar, φάνηκε ότι αυτό επιμένει. Παρά το ότι αρχικά οι γιατροί δεν τον ενθάρρυναν να προβεί σε μια τρίτη (συνολικά) επέμβαση, εν τέλει αυτό θα γίνει αλλά με μια πολύ ιδιαίτερη τεχνκή.

 

Το πρόβλημα του arm-pump, ή αλλιώς σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα, είναι ιδιαιτέρως γνωστό στους αγωνιζομένους και εμφανίζεται κυρίως στους αγώνες και προκαλεί έντονο και δυνατό πόνο, που κάνει την οδήγηση μιας αγωνιστικής μοτοσυκλέτας εφιάλτη.

Επόμενο άρθρο »

Εκτός Τέξας και Αργεντινής ο Pedrosa

« Προηγούμενο άρθρο

Vinales: Ξέρουμε που πρέπει να βελτιωθούμε!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα