• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Εκτός Τέξας και Αργεντινής ο Pedrosa
Αντικαταστάτης του ο Hiroshi Aoyama
Νέα 02/04/2015 - 15:22

Μετά τα νέα ότι ο Dani Pedrosa θα μπει - για τρίτη φορά συνολικά - στο χειρουργείο, σε μια προσπάθεια να διορθωθεί επιτέλους το πρόβλημα arm-pump που τον ταλαιπωρεί, έγινε γνωστό ότι τον Ισπανό άσο θα αντικαταστήσει ο δοκιμαστής του HRC, Hiroshi Aoyama.

 

Η εγχείριση του Ισπανού άσου του HRC έχει προγραμματιστεί για αύριο το πρωί, ενώ η περίοδος που θα μείνει εκτός δράσης θα είναι από τέσσερεις έως έξι εβδομάδες. Αυτό σημαίνει ότι χάνει σίγουρα τους Γύρους σε Austin και Αργεντινή.

 

Μάλιστα, όπως σαφέστατα τονίζεται από την ανακοίνωση του HRC, ο Dani Pedrosa δεν θα επιστρέψει στην ενεργό δράση προτού οι γιατροί είναι σε θέση να επιβεβαιώσουν ότι η εγχείριση ήταν επιτυχημένη.

 

«Προφανώς και αυτά δεν είναι τα νέα που θα ήθελα να μοιραστώ σήμερα. Ωστόσο και αφού συμβουλεύτηκα γιατρούς και ειδικούς που εμπιστεύομαι, συμφώνησαν όλοι ότι αυτή είναι η μόνη λύση για εμένα», τόνισε ο Pedrosa.

 

«Η εγχείριση θα γίνει την Παρασκευή το πρωί και θα χρησιμοποιήσουν μια ειδική τεχνική, ώστε να κλείσει η πληγή και να μην συνεχίζει να με επηρεάζει αυτό το πρόβλημα στο μέλλον. Ας ελπίσουμε ότι θα είναι επιτυχημένη».

 

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους οπαδούς μου για την υποστήριξή τους, αλλά ειδικά την Honda, την Repsol, την Red Bull και όλους τους χορηγούς μας για την κατανόησή τους σ’ αυτό το θέμα».

Επόμενο άρθρο »

Σκέψεις Τίτλου στην Ducati!

« Προηγούμενο άρθρο

Εγχείριση, η λύση για τον Pedrosa!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα