• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Σκέψεις Τίτλου στην Ducati!
Dovi: Θα ξέρουμε μετά από 5-6 αγώνες
Νέα 03/04/2015 - 10:15

Σύμφωνα με τον Andrea Dovizioso, μετά από 5-6 Γύρους, θα ξέρουμε πολύ καλά αν η Ducati είναι ικανή να διεκδικήσει το φετινό Πρωτάθλημα!

 

Στον πρόσφατο Γύρο του Qatar, ο Dovi διεκδίκησε τη νίκη μαζί με τον Valentino Rossi μέχρι και τη γραμμή τερματισμού, όταν κι έχασε με διαφορά μόλις 0.174δ! Το αποτέλεσμα ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακό, αν σκεφτεί κανείς ότι η GP15 είχε μόλις μερικών ημερών δοκιμές.

 

«Νομίζω ότι κανείς δεν θα φανταζόταν την ταχύτητα και αυτό το αποτέλεσμα στον πρώτο αγώνα», σχολίασε ο Dovizoso. «Η βάση είναι καλή και δουλεύουμε παντού. Δεν ξέρω ακόμα πόσο δυνατοί θα είμαστε σε κάθε πίστα ή πόσους Γύρους θα χρειαστούμε για να είμαστε έτοιμοι».

 

«Μπορεί στο Austin να έχουμε λύσει όλα μας τα προβλήματα, μπορεί πάλι να μας πάρει τέσσερεις αγώνες. Αυτό είναι το φυσιολογικό. Αυτό που κάναμε στον πρώτο αγώνα δεν είναι».

 

Όταν τον ρώτησαν αν πιστεύει ότι μπορεί να παλέψει για το Πρωτάθλημα μ’ αυτή τη μοτοσυκλέτα, δήλωσε: «Αν κρατήσω τον αυθορμητισμό της στιγμής, τότε... ναι! Ξέρω όμως ποια είναι η πραγματικότητα. Αυτό μπορείς να το ξέρεις μόνο μετά από 5-6 αγώνες».

 

Νούμερο ένα στη λίστα του Andrea Dovizioso, είναι να κρατάει ελαστικό για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα στον αγώνα.

 

«Προσπάθησα να το φυλάξω στον πρώτο μισό, αλλά και πάλι δεν ήταν αρκετό καθώς στους τελευταίους πέντε γύρους δεν είχα αρκετή πρόσφυση για να παλέψω με τον Valentino. Δεν είχα την ίδια ταχύτητα σε κάποιες στροφές κι έτσι ήταν δύσκολο να κάνω κάποια στρατηγική».

 

«Η στρατηγική μου ήταν να ξεκινήσω τον τελευταίο γύρο μπροστά από τον Valentino, αλλά δεν κατάφερα να στρίψω πρώτος στην Κ1. Μετά πίεσα όσο πιο δυνατά μπορούσα κι έκανα τον καλύτερό μου γύρο μ’ ένα φθαρμένο ελαστικό, αλλά δεν ήταν αρκετό».

 

«Το να παλεύεις πάντως για τη νίκη στο τέλος του αγώνα, είναι κάτι που κάθε αναβάτης θέλει και είναι ιδιαίτερα σημαντικό όταν το κάνεις μετά από δυο δύσκολα χρόνια και στον πρώτο αγώνα με μια καινούργια μοτοσυκλέτα».

 

«Είμαι πολύ χαρούμενος για τους μηχανικούς μου και όλη την ομάδα. Για όλους όσοι εργάστηκαν σ’ αυτό το project. Η αλήθεια είναι ότι δεν κοιμήθηκαν πολύ!»

Επόμενο άρθρο »

Qatar Paddock Girls!

« Προηγούμενο άρθρο

Εκτός Τέξας και Αργεντινής ο Pedrosa

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα