• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Βόμβα: Ο Stoner ήθελε να επιστρέψει!
Και το HRC του το αρνήθηκε!
Νέα 04/04/2015 - 16:25

Μια απίστευτη είδηση βγήκε από το «αδελφό» gpone.com καθώς ο άνθρωπος που μέχρι πρότινος τόνιζε προς πάσα κατεύθυνση ότι δεν είναι διατεθειμένος να επιστρέψει στους αγώνες, ο Αυστραλός πρώην άσος του HRC Casey Stoner, ζήτησε ο ίδιος ν αντικαταστήσει τον Pedrosa στο Τέξας!

 

Μπορείτε να διπλοελέγξετε την ημερομηνία διότι δεν είναι πρωταπριλιάτικο αστείο, αλλά η αλήθεια! Ο Stoner έγραψε στο λογαριασμό του στο twitter: «Συγγνώμη σε όλους, αλλά δεν θα αγωνιστώ στο Τέξας το επόμενο Σ/Κ. Θα ήταν τιμή μου να αντικαθιστούσα τον Dani Pedrosa».

 

O Livio Suppo, όταν ρωτήθηκε για το θέμα, σχολίασε: «Ναι, μιλήσαμε. Ο Casey ίσως να ήθελε αλλά δεν θα συνέβαινε. Ξεκινήσαμε τη χρονιά με μια πέμπτη θέση αντί για μια νίκη και καλύτερα να είμαστε συγκεντρωμένοι. Είναι αλήθεια ότι θα ήταν ωραίο για τους οπαδούς, αλλά ο Stoner, παρότι συνεχίζει τις δοκιμές μαζί μας, δεν γνωρίζει την πίστα».

 

«Οι θαυμαστές του θα ήθελαν σίγουρα να τον δουν εκεί, αλλά οι προσδοκίες θα ήταν υπερβολικές και αυτό επειδή το επίπεδο είναι πολύ υψηλό. Έτσι λοιπόν, αποφασίσαμε καλύτερα όχι, για όλους μας».

Επόμενο άρθρο »

Προσγειωμένος ο Iannone

« Προηγούμενο άρθρο

ΣΟΑΜ: Σήμερα η Βράβευση Αθλητών

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα