• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Προσγειωμένος ο Iannone
Δεν θέλω να μιλάω για βάθρο κάθε Κυριακή
Νέα 05/04/2015 - 19:38

Ο Andrea Iannone είναι αποφασισμένος να παραμείνει προσγειωμένος, παρά τη μεγάλη του επιτυχία να πάρει το πρώτο του βάθρο στη μεγάλη κατηγορία, στο ντεμπούτο του με την εργοστασιακή ομάδα της Ducati.

 

Ο Ιταλός άσος διεκδίκησε τη νίκη για το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα του αγώνα, ωστόσο προς το τέλος οι Dovizioso και Rossi είχαν το κάτι παραπάνω και του ξέφυγαν. Ο ίδιος, κράτησε την τρίτη θέση μπροστά από τον Jorge Lorenzo.

 

Κρατώντας χαμηλούς τόνους, ο Iannone σχολίασε: «Στο Τέξας θέλω να παλέψω για μια θέση στην πεντάδα. Δεν θέλω να μιλάω για βάθρο κάθε Κυριακή, διότι ξέρω ότι είναι δύσκολο στο MotoGP. Ο κάθε οδηγός είναι δυνατός».

 

«Σίγουρα η νέα μοτοσυκλέτα είναι πολύ βελτιωμένη, αλλά είναι ακόμα σε πρώιμο στάδιο. Δεν ξέρω τι αίσθηση θα έχω όταν πάμε στο Austin για πρώτη φορά μ’ αυτή. Είμαι αισιόδοξος, αλλά παραμένω προσγειωμένος».

 

Η τελευταία φορά που ο Iannone είχε ανέβει σε βάθρο, ήταν το 2012 στο Misano στον αγώνα της Moto2. Τα προηγούμενα δυο χρόνια, ο Ιταλός αγωνιζόταν στη μεγάλη κατηγορία με την ομάδα της Pramac.

 

«Πάλευα κάθε Κυριακή για το βάθρο στην Moto2, αλλά στο MotoGP κατάλαβα ότι ήταν τελείως διαφορετικά τα πράγματα. Παρέμεινα όμως ψύχραιμος και βελτιωνόμουν κάθε χρονιά, καθώς και η μοτοσυκλέτα γινόταν καλύτερη».

 

«Είναι η τρίτη μου σεζόν, αλλά και η πρώτη μου με ανταγωνιστική μοτοσυκλέτα. Αυτό το αποτέλεσμα θα μου δώσει κίνητρο, διότι έχει περάσει πολύς καιρός από την τελευταία φορά που ανέβηκα σε βάθρο. Θέλω να ευχαριστήσω όλη την ομάδα, δεν ήταν μόνο δική μου δουλειά».

 

«Είναι ένα απίστευτο συναίσθημα για εμένα. Το πρώτο μου βάθρο στο MotoGP και είναι με την Ducati

Επόμενο άρθρο »

Περίπλοκη εγχείριση για Pedrosa

« Προηγούμενο άρθρο

Βόμβα: Ο Stoner ήθελε να επιστρέψει!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα