• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Μπορεί ο Rossi να αλώσει την COTA;
Σε μια πίστα που ποτέ δεν έχει ανέβει στο βάθρο!
Νέα 08/04/2015 - 10:14

Από το 2013, χρονιά κατά την οποία επέστρεψε στην Yamaha, ο Valentino Rossi δεν έχει καταφέρει να ανέβει στο βάθρο σε μόλις δυο πίστες: στην Termas de Rio Hondo (Αργεντινή) και στην Circuit of the Americas (Τέξας).

 

Από τις δυο αυτές πίστες, σαφέστατα η δεύτερη αποτελεί τεράστια πρόκληση για το ταλέντο και τη μαχητικότητα που διακρίνει τον Ιταλό σούπερ σταρ, καθώς - για παράδειγμα - πέρυσι είχε τερματίσει 45 ολόκληρα δευτερόλεπτα πίσω από τον κυρίαρχο Marc Marquez.

 

«Δυσκολευόμαστε εκεί», σχολίασε ο Vale, ο οποίος πλέον μετρά 109 νίκες στην πλούσια καριέρα του. «Βάζουμε τα δυνατά μας, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουμε καταφέρει να βρούμε τη λύση για να είμαστε γρήγοροι. Οι δυο μεγάλες ευθείες αποτελούν αδύναμο σημείο για εμάς».

 

Παρ’ όλα αυτά, παραμένει μεγάλος οπαδός της συγκεκριμένης πίστας: «Είναι πολύ μοντέρνα και πραγματικά λατρεύω μερικές από τις στροφές της. Νομίζω ότι φέτος θα τα πάμε ακόμα καλύτερα, διότι η μοτοσυκλέτα είναι καλή κι έχουμε κάνει σημαντικές βελτιώσεις. Θέλω να είμαι στο βάθρο, αλλά δεν θα είναι εύκολο».

 

«Έχουμε πολλούς οπαδούς στην Αμερική και πραγματικά πιστεύω ότι είναι κομβικό για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό να έχουμε MotoGP στις Η.Π.Α.», πρόσθεσε ο Valentino Rossi, αναγνωρίζοντας την σπουδαιότητα του μοναδικού Γύρου του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στις Η.Π.Α..

 

Φυσικά πέρα από τα παραπάνω, το μεγάλο ερώτημα που απασχολεί τους φίλους του MotoGP, είναι αν είναι σε θέση ο Valentino Rossi όχι μόνο να πάρει το βάθρο σε μια πίστα που κυριαρχούν οι Honda, αλλά και να προσθέσει 25 ακόμα βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει για την κατάκτηση του 10ου Τίτλου του.

 

Μπορείτε να ψηφίσετε στη σχετική δημοσκόπηση, στην κεντρική σελίδα του motograndprix.gr!

Επόμενο άρθρο »

Ο Rossi στο Goodwood Festival of Speed

« Προηγούμενο άρθρο

COTA: Οι αριθμοί!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα