• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Rossi στο Goodwood Festival of Speed
Για πρώτη φορά στην καριέρα του
Νέα 08/04/2015 - 12:04

Ο σούπερ σταρ του MotoGP και της Movistar Yamaha, Valentino Rossi, θα κάνει το ντεμπούτο του στο Φεστιβάλ Ταχύτητας στο Goodwood στις 28 Ιουνίου, πανηγυρίζοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο την 60η επέτειο της Yamaha Motor Company.

 

Ο εννέα φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής θα αγωνιστεί το Σάββατο στον αγώνα MotoGP του Assen και στη συνέχεια θα ταξιδέψει μέχρι το Λονδίνο για να συμμετάσχει στον αγώνα που φημίζεται για την απαιτητική διαδρομή σε ύψος 300 ποδιών, που δοκιμάζει το ταλέντο των καλύτερων οδηγών του κόσμου!

 

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα δώσω το παρόν στο Festival of Speed στο Goodwood. Θα είναι η πρώτη μου φορά, αλλά το γνωρίζω πολύ καλά», σχολίασε ο Valentino Rossi. «Έχω διαβάσει πολλές ιστορίες για το Φεστιβάλ αυτό κι έχω δει πολλά video. Η ατμόσφαιρα πρέπει να είναι πολύ ωραία».

 

«Εκεί συγκεντρώνονται πολλοί οδηγοί, αναβάτες και πολύ σημαντικά πρόσωπα (VIP) του μηχανοκίνητου χώρου και θα είναι μια ωραία ευκαιρία να το διασκεδάσουμε παρέα. Θα οδηγήσω την YZR-M1 μου για να γιορτάσουμε τα 60 χρόνια της Yamaha Motor, ωστόσο δεν αποκλείεται να οδηγήσω και μερικά αυτοκίνητα..!».

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Το Qatar είναι παρελθόν!

« Προηγούμενο άρθρο

Μπορεί ο Rossi να αλώσει την COTA;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα