• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Το Qatar είναι παρελθόν!
Νέο ξεκίνημα για τον Ισπανό στην COTA
Νέα 08/04/2015 - 15:20

Με τον αγώνα του Qatar και την πέμπτη θέση να αποτελούν παρελθόν για τον Marc Marquez, ο Ισπανός Παγκόσμιος Πρωταθλητής του HRC έχει ως μοναδικό του στόχο να διατηρήσει την απόλυτη κυριαρχία του στην Circuit of the Americas!

 

Ο αναβάτης του HRC θέλει να ξεχάσει όσο πιο γρήγορα γίνεται το λάθος του στον πρώτο γύρο του προηγούμενου αγώνα και να κάνει ένα καινούργιο ξεκίνημα στην Αμερικάνικη πίστα.

 

«Ανυπομονώ να βρεθούμε στο Austin και να αφήσω πίσω μου το Qatar», σχολίασε ο 22χρονος άσος. «Η COTA είναι από τις αγαπημένες μου κι έχω καλές αναμνήσεις από την πρώτη μου νίκη εκεί, στη μεγάλη κατηγορία το 2013».

 

«Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά από την πρώτη περίοδο δοκιμών και μετά να συνεχίσουμε στο ίδιο μοτίβο όλο το Σ/Κ και να έχουμε φυσικά έναν “κανονικό” αγώνα», πρόσθεσε ο Marquez, ο οποίος μαζί του στο γκαράζ θα έχει τον Hiro Aoyama.

 

«Εύχομαι ταχεία ανάρρωση στον Dani και λυπάμαι τόσο εγώ, όσο και όλη μου η ομάδα για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί. Καλωσορίζουμε τον Hiroshi στο γκαράζ και θα τον βοηθήσουμε όσο μπορούμε».

Επόμενο άρθρο »

«Δεν κρατιέται» ο Dovizioso!

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Rossi στο Goodwood Festival of Speed

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα