• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Στόχος το βάθρο στην COTA!
Δεν θα είναι εύκολο, αλλά θα το παλέψουμε!
Νέα 08/04/2015 - 18:08

Σε μια πίστα όπου τα προηγούμενα χρόνια όχι μόνο δεν κατάφερε να ανέβει στο βάθρο, αλλά δεν είχε μπει ούτε μέσα στην καλύτερη πεντάδα των πιο γρήγορων αναβατών, ο Valentino Rossi ανεβάζει ψηλά τον πήχη φέτος!

 

Ο βασικός στόχος για τον θριαμβευτή του Qatar στην COTA - όπου αυτό το Σ/Κ θα διεξαχθεί ο δεύτερος Γύρος του MotoGP - είναι να ανέβει στο βάθρο, ένας στόχος δύσκολος αλλά συγχρόνως διόλου απίθανος για τον μεγάλο Ιταλό.

 

«Το να ξεκινάς με νίκη το Πρωτάθλημα είναι πολύ ωραίο, αλλά τώρα θα πρέπει να προσπαθήσουμε να είμαστε το ίδιο ανταγωνιστικοί όπως και στο Qatar, σε όλους τους αγώνες. Το Austin δεν είναι στις αγαπημένες μου πίστες», σχολίασε ο Valentino Rossi.

 

«Αν και μιλάμε για μια μοντέρνα πίστα που έχει μερικές πολύ ωραίες στροφές, εν τούτοις οι δυο μεγάλες ευθείες είναι δύσκολες για εμάς. Οι αντίπαλοί μας είναι δυνατοί, αλλά είναι επίσης αλήθεια ότι η μοτοσυκλέτα μας έχει βελτιωθεί».

 

«Είμαι χαρούμενος με την αίσθησή μου πάνω στην Μ1. Θα δουλέψουμε σκληρά για να βρούμε την καλύτερη δυνατή λύση, όπως κάναμε και στην Losail».

 

«Μετά τη νίκη στο Qatar το κίνητρο όλων στο γκαράζ είναι μεγάλο και είμαστε έτοιμοι για το Σ/Κ. Θα ήθελα να ανέβω στο βάθρο. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά θα το προσπαθήσουμε».

Επόμενο άρθρο »

Νέος χορηγός για Aspar!

« Προηγούμενο άρθρο

«Δεν κρατιέται» ο Dovizioso!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα