• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Texas ΕΔ2: Επανήλθε δριμύτερος ο Marquez!
Εκπληκτικός ο Crutchlow στη 2η θέση, τρίτος ο Iannone
Νέα 10/04/2015 - 23:53

Με την πίστα και την αγωνιστική γραμμή να στεγνώνει, όλα κρίθηκαν στα τελευταία λεπτά για τους αναβάτες του MotoGP, εκεί όπου ο πιο γρήγορος απ’ όλους ήταν ο Marc Marquez, ο μόνος που κατάφερε να σπάσει το όριο του 2:05!

 

Η Honda έκανε το 1-2 με έναν εξαιρετικό Cal Crutchlow να εκμεταλλεύεται με τον καλύτερο τρόπο το νέο πλαίσιο του 2015 και τη νέα θέση οδήγησης, για να σκαρφαλώσει στη δεύτερη θέση, 28χιλ. καλύτερος σε χρόνο από τον τρίτο Andrea Iannone!

 

Η Ducati είχε και αυτή δυο μοτοσυκλέτες στην πρώτη πεντάδα, με τον Andrea Dovizioso να είναι πέμπτος ενώ ανάμεσα στους δυο ομόσταυλους βρέθηκε ένας απίστευτος Aleix Espargaro που πήρε την 4η θέση, παρά το ότι χάνει 14 περίπου χλμ από την Honda του Marquez και 15 από αυτή του Aoyama!

 

O Valentino Rossi ήταν έκτος και ο τελευταίος με διαφορά κάτω από ένα δευτερόλεπτο από τον Marquez, ενώ πιο πίσω του ακολούθησαν ο Pol Espargaro, ο πολύ καλός Stefan Bradl (η καλύτερη OPEN μοτοσυκλέτα), ο Hernandez και ο Bradley Smith.

 

Εκτός δεκάδας ο απογοητευτικός Jorge Lorenzo, ο οποίος είναι ενδέκατος και κινδυνεύει να μείνει εκτός απευθείας πρόκρισης στις KAT2 καθώς οι προβλέψεις για αύριο θέλουν και πάλι τη βροχή να κάνει την εμφάνισή της!

Επόμενο άρθρο »

SBK Aragon: ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

Texas Moto2 ΕΔ1: Lowes προ του Zarco

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα