• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Δεν έμεινε ικανοποιημένος ο Davies
Παρά την τρίτη θέση στην Aragon χτες
Νέα 11/04/2015 - 11:02

Η έλλειψη πρόσφυσης στην πίστα της Aragon, ήταν ο βασικός λόγος που ο Chaz Davies ήταν απογοητευμένος χτες, παρά το γεγονός ότι έκανε τον τρίτο καλύτερο χρόνο στα συνδυασμένα της πρώτης ημέρας του τρίτου Γύρου των SBK.

 

«Το πρωί τα πήγαμε καλά, αλλά το απόγευμα η πρόσφυση έπεσε απότομα και δεν είχα την πληροφόρηση που θα ήθελα από τη μοτοσυκλέτα. Ξέρω ότι μπορώ και καλύτερα. Πρέπει να βρω το κατάλληλο στήσιμο. Δεν είμαστε ακόμα στο σημείο που θέλουμε, αν και στη λίστα δείχνουμε δυνατοί».

 

Ο Davies ήταν ο διπλός νικητής στη συγκεκριμένη πίστα πριν από δυο χρόνια και όταν τον ρώτησαν σε πιο σημείο η πρόσφυση ήταν χειρότερη, αποκρίθηκε: «Κυρίως στην έξοδο των στροφών, όταν ανοίγεις λίγο το γκάζι. Δεν το έχω συνηθίσει αυτό, καθώς στην Aragon η πρόσφυση είναι συνήθως καλή».

 

Η μεγαλύτερη απειλή για τον Βρετανό θα είναι φυσικά το δίδυμο της Kawasaki, που έκανε το 1-2 χτες στα συνδυασμένα αποτελέσματα.

 

«Έχουμε ακόμα πολλή δουλειά μπροστά μας, αλλά σε γενικές γραμμές ήταν μια θετική ημέρα. Θα κοιτάξουμε πολύ καλά τα δεδομένα και αύριο (σ.σ. σήμερα) θα προσπαθήσουμε να δουλέψουμε με μερικές ιδέες που έχουμε. Είμαι σίγουρος ότι μπορούμε και καλύτερα».

Επόμενο άρθρο »

Rea: Πιο άνετα από ποτέ!

« Προηγούμενο άρθρο

Iannone: Δύσκολα στο βρεγμένο

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα