• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Texas ΕΔ3: Σαν κατατακτήριες!
Απίστευτος ανταγωνισμός, πρώτος ο Marquez!
Νέα 11/04/2015 - 20:05

Οι τρίτες ελεύθερες δοκιμές ήταν εντυπωσιακές και οπωσδήποτε οι καλύτερες που έχουμε δει εδώ και πάρα πολύ καιρό! Όλες οι αλλαγές στο αγαπημένο μας Πρωτάθλημα έχουν οδηγήσει στο να έχουμε απίστευτο ανταγωνισμό και τους καλύτερους αναβάτες του κόσμου να παλεύουν χιλιοστό με το χιλιοστό για έναν καλύτερο χρόνο!

 

Τα απρόβλεπτα της χτεσινής ημέρας (βλ. την είσοδο του σκύλου στην πίστα) έλειψαν και οι οδηγοί της MotoGP βγήκαν γρήγορα για να γράψουν γρήγορους γύρους και να μπουν στη δεκάδα, καθώς η βροχή απειλούσε να κάνει την εμφάνισή της.

 

Εν τέλει - ευτυχώς δεν ήρθε - κι εμείς απολαύσαμε έντονο ανταγωνισμό στα τελευταία λεπτά, όταν δυο Honda πήραν τις πρώτες θέσεις! Ο Marc Marquez επιβεβαίωσε ότι στο Austin «...νιώθω καλά» όπως έλεγε χτες, ενώ και ο Crutchlow δείχνει να παίρνει το καλύτερο από το νέο του πλαίσιο και διατήρησε και σήμερα τη δεύτερη θέση!

 

Οι διαφορά των δυο ήταν κάτω από δυο δέκατα! Οι Yamaha είναι δυνατές στο στεγνό! Σε μια πίστα που έχει χαρακτηριστεί ως πίστα της Honda, οι Yamaha μειώνουν την ψαλίδα και οι Jorge Lorenzo και Valentino Rossi έκαναν ακριβώς τον ίδιο χρόνο (!) φέρνοντας τις μοτοσυκλέτες τους στην 3η και 4η θέση αντίστοιχα!

 

Η ανοδική πορεία της Yamaha αντικατοπτρίζεται και από τις θέσεις των δυο δορυφορικών της αναβατών, οι οποίοι ακολουθούν με τον Bradley Smith να κερδίζει για ένα δέκατο την πέμπτη θέση από τον Pol Espargaro.

 

Μπορεί η έβδομη θέση να μην είναι ιδιαίτερα κολακευτική, ωστόσο ο Aleix Espargaro ήταν εντυπωσιακός, παρά το ότι χάνει ως και 15χλμ/ώρα από τις πιο γρήγορες μοτοσυκλέτες του σχηματισμού εκκίνησης. Η GSX-RR στρίβει απίθανα και είναι έτοιμη για μεγάλα πράγματα όταν θα «βρει» λίγο παραπάνω ιπποδύναμη.

 

Στοπ στην ανοδική πορεία της Ducati έβαλαν οι τρίτες ελεύθερες δοκιμές, καθώς η καλύτερη κόκκινη μοτοσυκλέτα - αυτή του Andrea Dovizioso - ήταν στην όγδοη θέση, ενώ για πρώτη φορά φέτος ο Andrea Iannone θα αναγκαστεί να συμμετάσχει στις KAT1.

 

Τη δεκάδα των πρώτων, που πήραν απευθείας την πρόκριση για τις ΚΑΤ2, συμπλήρωσαν οι Scott Redding και ο πολύ καλός και σήμερα Danilo Petrucci.

 

Ο καιρός συνεχίζει να απασχολεί όλους τους φίλους του MotoGP και φυσικά τους αναβάτες καθώς οι προβλέψεις αλλάζουν συνεχώς. Το ενδεχόμενο της βροχής πάντως είναι αρκετά πιθανό.

Επόμενο άρθρο »

Texas Moto3 ΕΔ3: Κυρίαρχος ο Kent!

« Προηγούμενο άρθρο

SBK Aragon Superpole

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα