• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Θα έχει ενδιαφέρον φέτος!
Θα έχουμε καλό Πρωτάθλημα!
Νέα 13/04/2015 - 10:10

Αυτό που όλοι οι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού βλέπουμε, επιβεβαίωσε με τα λεγόμενά του ο μεγάλος νικητής στην Circuit of the Americas, Marc Marquez!

 

Ο Ισπανός άσος του HRC δήλωσε ότι το φετινό Πρωτάθλημα θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον, λίγα λεπτά αφότου πέτυχε μια πολύ σημαντική νίκη στο Τέξας, καλύπτοντας με τους 25 βαθμούς το μέτριο ξεκίνημά του στο Qatar.

 

«Είμαι χαρούμενος για τη νίκη του στο Qatar! Εμείς ξέραμε ότι η θέση μας οφειλόταν σ’ ένα λάθος στον πρώτο γύρο, όμως πάντα μέσα σου υπάρχει το ερωτηματικό», σχολίασε ο Marquez, που χαρακτήρισε τους Rossi και Dovizioso συν-διεκδικητές του φετινού Τίτλου.

 

«Ένιωθα καλά όλο το Σ/Κ και ήμουν συγκεντρωμένος στον αγώνα, αλλά ήταν δύσκολα στην αρχή διότι είχε αλλάξει η πίστα μετά από τόση βροχή. Μετά όμως, όταν άρχισα να νιώθω πιο πολύ όπως στις ΕΔ, πίεσα, έκανα διαφορά και τα κατάφερα».

 

«Όλα δείχνουν ότι θα έχουμε ένα ενδιαφέρον Πρωτάθλημα, διότι οι Valentino και Dovi είναι πολλοί σταθεροί. Μετά απ’ ότι έγινε στο Qatar ήταν καιρός να επιστρέψουμε στην κορυφή και να κερδίσουμε μερικούς πόντους. Αυτό το αποτέλεσμα μας δίνει ώθηση για τον επόμενο Γύρο».

 

«Είναι δύσκολο να πανηγυρίσουμε αυτή τη νίκη, διότι θα πρέπει ήδη να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε τον αγώνα στην Αργεντινή. Έναν δύσκολο αγώνα πέρυσι, διότι δεν ήταν εύκολο να κατανοήσουμε την άσφαλτο. Θα προσπαθήσουμε πάντως και πάλι να είμαστε ανταγωνιστικοί».

Επόμενο άρθρο »

Dovi: Δεν έδωσα την ευκαιρία στον Rossi!

« Προηγούμενο άρθρο

Texas Ζέσταμα: Πρώτος ο Marquez

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα