• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
«Θύμα» της πτώσης στον 1ο γύρο ο Iannone
Πίεσε πολύ στη συνέχεια κι έφθειρε τα ελαστικά του
Νέα 14/04/2015 - 10:19

Πολύ καλό αγώνα έκανε χτες ο Andrea Iannone, ο οποίος ξεκίνησε από την τρίτη σειρά του σχηματισμού εκκίνησης.

 

Ο Ιταλός ήταν ένας από τους αρκετούς αναβάτες που έχασαν πολύτιμο χρόνο στη σύγκρουση Scott Redding και Pol Espargaro (με υπαιτιότητα του πρώτου), ωστόσο άρχισε γρήγορα την ανάκαμψη με πολύ καλό γυρολόγιο, φτάνοντας στην τέταρτη θέση πίσω από τον Dovi στον 8ο Γύρο.

 

Ο Iannone προσπάθησε να επιτεθεί στον ομόσταυλό του, αλλά γρήγορα κατάλαβε ότι η φθορά στο μπροστινό ήταν μεγάλη. Στη συνέχεια μάλιστα, δεν κατάφερε να αντισταθεί και στον Jorge Lorenzo που τον ακολουθούσε και τον πέρασε, με τον Ιταλό να τερματίζει πέμπτος.

 

«Ήταν ένα θετικό Σ/Κ αν και δεν είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος με την πέμπτη θέση. Σήμερα δεν μπορούσα να πάρω κάτι καλύτερο, διότι στην αρχή έχασα χρόνο όταν ο Redding έπεσε μπροστά μου», σχολίασε ο Iannone.

 

«Στη συνέχεια έπρεπε να πιέσω πολύ για να καλύψω τη διαφορά των τεσσάρων δευτερολέπτων από τους μπροστά και δεν ήταν εύκολο. Έπρεπε να πιέσω πολύ το μπροστινό και τα ελαστικά γενικότερα και αναπόφευκτα το πλήρωσα στους τελευταίους πέντε γύρους».

 

«Κρίμα, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος που έχω μια ανταγωνιστική μοτοσυκλέτα με την οποία μπορώ να παλεύω για βάθρο κάθε Κυριακή και μου επιτρέπει να μένω στο μπροστινό γκρουπ με τους καλύτερους αναβάτες και να παίρνω δυνατά αποτελέσματα».

Επόμενο άρθρο »

«Μια μικρή νίκη» για Hayden!

« Προηγούμενο άρθρο

Fores: Μόνο χαρούμενος μπορώ να είμαι!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα