• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Argentina MotoGP: KAT
Εύκολα ο Marquez, 2ος ο A.Espargaro
Νέα 18/04/2015 - 22:31

Οι κατατακτήριες δοκιμές στην Termas de Rio Hondo δεν έκρυβαν τις συγκινήσεις της περασμένης εβδομάδας και ο Marc Marquez ήταν αυτός που εύκολα και με μεγάλη διαφορά πήρε την 24η pole position στη μεγάλη κατηγορία και 52η συνολικά.

 

Ο Aleix Espargaro προσπάθησε και πίεσε όσο μπορούσε την GSX-RR του, ωστόσο δεν ήταν εύκολο να πάρει την pole position έστω κι αν είχε το πιο μαλακό πίσω ελαστικό στη διάθεσή του. Οι δυο τους έκαναν την τακτική των τριών εξόδων και τους βγήκε.

 

Για πρώτη φορά η Suzuki - μετά την επιστροφή της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα - βλέπει μια μοτοσυκλέτα της στην πρώτη σειρά και για πρώτη φορά το καταφέρνει ο Andrea Iannone, που ήταν η καλύτερη Ducati σήμερα στην τρίτη θέση.

 

Το 1:37.802 του Marc Marquez ήταν πολύ καλό και άφησε τον δεύτερο μισό δευτερόλεπτο και τον τρίτο έξι δέκατα πάνω από το χρόνο του!

 

Από εκεί και πέρα, στη δεύτερη σειρά ο Crutchlow ήταν εμφανώς απογοητευμένος παρά το ότι πήρε την καλύτερή του φετινή θέση σε κατατακτήριες, καθώς ήξερε και ο ίδιος ότι μπορούσε καλύτερα από την τέταρτη θέση.

 

Μαζί του, από τη δεύτερη σειρά, ο Jorge Lorenzo που θα προσπαθήσει να κάνει μια καλή εκκίνηση στον αυριανό αγώνα. Καλή εκκίνηση θέλει και ο Valentino Rossi ο οποίος - όπως και στο Qatar - θα ξεκινήσει όγδοος.

 

Οι δυο τους δεν θέλουν με τίποτα να αφήσουν τον Marquez να τους ξεφύγει μπροστά και να κάνει γρήγορα διαφορά. Ο Dovizioso (6ος) για πρώτη φορά φέτος δεν θα ξεκινήσει από την πρώτη σειρά, την ώρα που ένας άλλος Ιταλός έκανε την καλύτερή του παρουσία και έπαιρνε την 7η θέση. Ο λόγος για τον Danilo Petrucci!

 

Το ίδιο ισχύει και για τον εντυπωσιακό Maverick Vinales που θα ξεκινήσει από την ένατη θέση τον αυριανό αγώνα. Οι Smith και Barbera θα ξεκινήσουν από την τέταρτη σειρά και ήταν οι δυο που προκρίθηκαν από τις ΚΑΤ1. Ανάμεσά τους θα βρίσκεται ο Scott Redding.

 

Η μεγάλη απογοήτευση είναι ο Pol Espargaro, με τον Ισπανό να κάνει καταστροφικές ΚΑΤ1 και να μην καταφέρνει να πάρει όχι μόνο τη μια από τις δυο θέσεις, αλλά να ολοκληρώνει και στη χειρότερη της καριέρας του και μάλιστα με διαφορά. Θα ξεκινήσει τον αγώνα από την 18η θέση.

Επόμενο άρθρο »

Argentina Moto2: ΚΑΤ

« Προηγούμενο άρθρο

Argentina Moto3: ΚΑΤ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα