• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Πρόβλημα στέρησε την pole από τον Davies
«Δεν μπήκε σωστά η ταχύτητα κι έχασα 3-4 δέκατα»
Νέα 19/04/2015 - 10:50

Μετά την πολύ καλή του παρουσία την Παρασκευή, ο Chaz Davies συνέχισε να δουλεύει με τους μηχανικούς της ομάδας του για να βελτιώσει ακόμη περισσότερο το στήσιμο της Panigale R του στις ΕΔ3.

 

Στη συνέχεια, στην Superpole, ο Βρετανός φορώντας το μαλακό ελαστικό - έχοντας γράψει με αυτό του αγώνα το εξαιρετικό 1:35.855 - κατέβασε το χρόνο του πάνω από τέσσερα δέκατα και θα μπορούσε και περισσότερο, αν δεν αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα στο γρήγορο γύρο του.

 

Παρά ταύτα, ο χρόνος του στο 1:35.425 του εξασφάλισε μια θέση στη δεύτερη σειρά των αυριανών αγώνων.

 

«Στην Superpole, στο γρήγορο γύρο μου, είχα ένα πρόβλημα και δεν μπήκε σωστά η ταχύτητα. Εκεί έχασα 3 ή 4 δέκατα και την ευκαιρία να διεκδικήσω μια θέση στην πρώτη σειρά», σχολίασε ο Davies.

 

«Κατά τ’ άλλα, σημειώσαμε πρόοδο σήμερα το πρωί αλλά έχουμε ακόμα πρόβλημα στις αλλαγές κατεύθυνσης. Όπως συχνά συμβαίνει, όταν βελτιώνεσαι κάπου σημαίνει ότι χάνεις κάπου αλλού και τώρα ψάχνουμε για τον καλύτερο συμβιβασμό».

 

«Θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε αύριο στο ζέσταμα, αν και δεν θα είναι εύκολο διότι η θερμοκρασία θα είναι χαμηλή νωρίς το πρωί».

 

Από την πλευρά του, ο Xavi Fores - στη δεύτερή του παρουσία σε Superpole - έκανε καλούς χρόνους και ολοκλήρωσε στην έβδομη θέση. Έτσι, θα ξεκινήσει τους αγώνες αύριο από την τρίτη σειρά.

 

«Είμαι χαρούμενος και νιώθω πιο άνετα με τη μοτοσυκλέτα. Το πρωί δουλέψαμε πολύ με το φθαρμένο ελαστικό για να βρούμε ένα καλό στήσιμο για τους αγώνες και καταφέραμε να βελτιωθούμε».

 

«Στην Superpole εκμεταλλευτήκαμε καλύτερα το μαλακό, αν και θα ήθελα περισσότερο, πάντως η έβδομη θέση δεν είναι κακή. Ειδικά αν σκεφτούμε πως τα πήγαινα χτες. Ελπίζω αύριο να κάνω μια καλή εκκίνηση και δυο δυνατούς αγώνες».

Επόμενο άρθρο »

Crutchlow: Με καθυστέρησαν!

« Προηγούμενο άρθρο

Χαρούμενος για την 1η σειρά ο Iannone

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα