• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK Assen: Αγώνας 2
Ακαταμάχητος στο τέλος Rea
Νέα 19/04/2015 - 18:23

Σχεδόν πανομοιότυπο αγώνα είχαν την ευκαιρία να δουν οι φίλοι των Superbikes στο δεύτερο σκέλος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στην πίστα του Assen.

 

Έτσι, όπως και στο πρώτο σκέλος, ο ρυθμός του Rea ήταν ακαταμάχητος στο τέλος και έκανε το διπλό στην Ολλανδία, αφήνοντας και πάλι δεύτερο τον Chaz Davies.

 

Αυτή τη φορά η διαφορά των δυο ήταν στο 0,4 (στο 1δ ήταν στο πρώτο σκέλος) αλλά και πάλι δεν ήταν αρκετά κοντά ο Davies για να επιχειρήσει μια επίθεση στον αντίπαλό του. Οι δυο τους πλέον έχουν τερματίσει στις δυο πρώτες θέσεις των τεσσάρων τελευταίων αγώνων!

 

Οι ίδιοι αναβάτες ανέβηκαν στο βάθρο, με τον Michael van der Mark να κάνει μια επιθετική κίνηση στο τέλος στον Leon Haslam και να διπλασιάζει τα βάθρα του! Ο Ολλανδός ξεκίνησε και πάλι άσχημα κι έπρεπε να δουλέψει πολύ για να κερδίσει θέσεις.

 

Όλα τα φώτα της δημοσιότητας όμως τα αξίζει πραγματικά ο συγκλονιστικός Jonathan Rea, ο οποίος στην πρώτη του σεζόν σε ανταγωνιστική μοτοσυκλέτα κάνει εκπληκτικά πράγματα και σε οχτώ αγώνες έχει πάρει 190 βαθμούς από τους 200 διαθέσιμους!!

 

Καθώς η δράση στην πίστα έφτανε στο τέλος της, ένα δευτερόλεπτο κάλυπτε τους πρώτους πέντε και ήταν η στιγμή που ο Van der Mark παραλίγο να πέσει ακουμπώντας τον πίσω τροχό του Davies!

 

Ο Sykes κρατήθηκε με τους μπροστά μέχρι τον 13ο γύρο και στη συνέχεια υποχώρησε στην πέμπτη θέση, καθώς οι Davies Haslam και Van der Mark τον πέρασαν. Στη συνέχεια, για έναν ακόμη αγώνα, ο Sykes δυσκολεύτηκε πάρα πολύ όταν τα ελαστικά του φθείρονται πολύ.

 

Ο Davies έκανε μια σημαντική αλλαγή, φόρεσε στο δεύτερο σκέλος ένα μεσαίο μπροστά και έδειχνε ότι θα του βγει καθώς στον 18ο γύρο έκανε τον ταχύτερο γύρο. Όμως ο Rea στο τέλος ήταν συγκλονιστικός και είχε τη δική του απάντηση στον Ουαλό.

 

Πολύ θέαμα στη μάχη για την τρίτη θέση, με τον Van der Mark να περνά τον Haslam στον τελευταίο γύρο, για να έρθει η απάντηση του δεύτερου στη συνέχεια. Στη γραμμή τερματισμού όμως κερδισμένος ήταν ο Ολλανδός για 0,161δ.

 

Πιο πίσω ο Torres ήταν έκτος αλλά αν είχε περισσότερους γύρους ο αγώνας θα περνούσε τον Sykes, με τον Guintoli να παίρνει την έβδομη θέση. Ο Xavi Fores άρπαξε στο τέλος την όγδοη από τον Alex Lowes, ενώ ο Leon Camier κέρδισε τους Baiocco, Badovini, Salom και Mercado για να κλείσει τη δεκάδα.

Επόμενο άρθρο »

Argentina Moto3: Επιβλητική νίκη Kent!

« Προηγούμενο άρθρο

Argentina MotoGP: Ζέσταμα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα