• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Ο Rossi είναι το είδωλό μου!
Πάντα μαθαίνω από αυτόν!
Νέα 20/04/2015 - 01:55

Ο Marc Marquez πλήρωσε τη λάθος επιλογή ελαστικού για το σημερινό αγώνα στην Termas de Rio Hondo στην Αργεντινή και είδε τον Valentino Rossi να καλύπτει μια διαφορά 4,3δ που είχε στην αρχή!

 

Ο Ιταλός είχε επιλέξει το έξτρα σκληρό της Bridgestone και κατάφερε να φτάσει τον αντίπαλό του τέσσερεις γύρους πριν από το τέλος. Στο επόμενο διάστημα προετοίμασε την επίθεσή του και στον προτελευταίο γύρο την έκανε!

 

Ο Marquez απάντησε αρχικά, ωστόσο στη συνέχεια - μετά από μια πρώτη επαφή - είχε μια δεύτερη επαφή και τέθηκε εκτός αγώνα, εγκαταλείποντας για πρώτη φορά φέτος. Ο ίδιος τόνισε ότι ήταν έτοιμος να δώσει μάχη μέχρι το τέλος!

 

«Κρίμα για ό,τι έγινε διότι κάναμε καλό αγώνα. Είχε ενδιαφέρον, διότι η επιλογή πίσω ελαστικού ήταν διαφορετική από πλευράς μας, μιας κι εγώ ένιωθα ότι δεν θα ήμουν ανταγωνιστικός με το έξτρα σκληρό πίσω», σχολίασε ο Marquez.

 

«Η στρατηγική μας δούλεψε καλά, αλλά ήταν μεγάλο κρίμα στους δυο τελευταίους γύρους. Όταν τον είδα ότι με πλησίαζε, αποφάσισα να κόψω λίγο για να φυλάξω ελαστικό».

 

«Στους τελευταίους γύρους επανήλθα στο 1:39 και είδα ότι τα ελαστικά μου ήταν καλά ακόμα και θα έδινα μάχη μέχρι τέλους. Όταν με πρόλαβε, μονομαχήσαμε σε λίγες στροφές αλλά δυστυχώς είχαμε την επαφή κι έπεσα».

 

«Πάντα έλεγα ότι είναι το είδωλό μου και το σημείο αναφοράς για εμένα κι έτσι πάντα μαθαίνω από αυτόν. Τώρα πρέπει να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε για την Jerez και να καλύψουμε κάπως τη διαφορά στη βαθμολογία».

 

Να σημειωθεί ότι η Επιτροπή ήλεγξε το περιστατικό και αποφάνθηκε ότι ήταν ένα απλό αγωνιστικό συμβάν.

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Απίστευτος ο Rossi!

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Έκανε λάθος ο Marc!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα