• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Στο βάθρο ο Crutchlow!
Με μια εκπληκτική κίνηση στην τελευταία στροφή!
Νέα 22/04/2015 - 13:03

Καθώς ο ήλιος προσπαθούσε να διασπάσει τα πυκνά σύννεφα πάνω από την πίστα Termas de Rio Hondo της Αργεντινής, ο Cal Crutchlow προσπαθούσε να πάρει μια τελική απόφαση για ποιο ελαστικό θα χρησιμοποιούσε στον αγώνα.

 

Εν τέλει στράφηκε στο σκληρό πίσω σλικ της Bridgestone. Ο Crutchlow έκανε δυνατό κι έξυπνο αγώνα, καταφέρνοντας στο τέλος να πάρει το πρώτο του βάθρο με την CWM-LCR Honda με μια ωραία κίνηση στην τελευταία στροφή της πίστας επί του Iannone!

 

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι με το βάθρο! Συνήθως όταν ανεβαίνεις εκεί, είναι γιατί είσαι πολύ γρήγορος! Δουλέψαμε πολύ σκληρά με την CWM LCR Honda για να πάρουμε αυτή την τρίτη θέση».

 

«Το σχέδιό μας ήταν να αφήσουμε τον Marc να φύγει και εμείς να κρατήσουμε τους άλλους και στο τέλος να πιέσουμε πολύ. Στα μισά του αγώνα όμως δεν ήμουν καλός, η μοτοσυκλέτα δίπλωσε κανα δυο φορές κι έκανα μερικά λάθη. Ωστόσο προσπάθησα να κρατήσω λάστιχο για το τέλος και μου βγήκε».

 

«Θα ήμασταν κανονικά στην τέταρτη θέση, αλλά σταθήκαμε τυχεροί επειδή έπεσε ο Marc. Παλέψαμε όμως για να πάρουμε αυτή τη θέση κι έτσι την αξίζουμε».

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Έχω πολλά να μάθω ακόμα!

« Προηγούμενο άρθρο

Rea: Χαρούμενος για το διπλό!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα