• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
1ος Αγώνας - kat; ar
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
APRILIA SRV 850 ABS-ATC
ΤΟ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΣΚΟΥΤΕΡ, ΤΩΡΑ ΠΙΟ ΠΡΟΣΙΤΟ ΜΕ 9.990 €
Τεστ-Μοντέλα 28/04/2015 - 12:25

Δελτίο τύπου, 21/4/2015

APRILIA SRV 850 ABS-ATC

ΤΟ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΣΚΟΥΤΕΡ, ΤΩΡΑ ΠΙΟ ΠΡΟΣΙΤΟ ΜΕ 9.990 €

 

Τώρα το SRV 850 ABS ATC, το μοντέλο που επαναπροσδιόρισε τα όρια στον κόσμο των σκούτερ, στη νέα ανταγωνιστική τιμή, με όφελος 1.210 €, είναι σίγουρα η πιο δυναμική πρόταση της αγοράς! Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο αριθμό οχημάτων.

Με την έκδοση Aprilia SRV 850 με ABS και ATC οι επιδόσεις του πιο δυνατού σκούτερ στον κόσμο συνδυάζονται με την ασφάλεια των ηλεκτρονικών τελευταίας γενιάς, χάρη σε συστήματα που προέρχονται από την εμπειρία της Aprilia στον κόσμο των αγώνων. Έτσι, το Aprilia SRV 850 ABS/ATC έρχεται να επιβεβαιώσει με τον καλύτερο τρόπο την τεχνολογική υπεροχή σε συνδυασμό με την αισθητική των superbikes της Aprilia.

Οι δυναμικές γραμμές και τα ιδιαίτερα τεχνικά χαρακτηριστικά τονίζουν ακόμη περισσότερο το αγωνιστικό στυλ του οχήματος. Ο τριπλός προβολέας, οι δυναμικές εισαγωγές αέρα κάτω από το φωτιστικό σώμα, το φέρινγκ σχεδιασμένο σε αεροσήραγγα, είναι τα στοιχεία που το μοναδικό SRV 850 μοιράζεται με τη μοτοσυκλέτα που έχει φέρει την επανάσταση στον κόσμο των supersport.

Στην πραγματικότητα το SRV 850 είναι το αποτέλεσμα μίας ένωσης του κόσμου των σκούτερ και του κόσμου των μοτοσυκλετών. Το αποτέλεσμα δεν προδίδει τις προσδοκίες: το αλουμινένιο τιμόνι, το πίσω φωτιστικό σώμα με τεχνολογία LED τα μεγάλα αναλογικά όργανα που συνδυάζονται με την κεντρική οθόνη LCD πολλαπλών λειτουργιών, είναι όλα εμπνευσμένα από τον κόσμο των supersport. Το SRV 850 ABS/ATC επιτυγχάνει το φιλόδοξο στόχο της μέγιστης βελτίωσης, εισάγοντας σύστημα ABS και ATC για πρώτη φορά, σε όχημα αυτής της κατηγορίας: το ABS επιτρέπει στους τροχούς να μην μπλοκάρουν κατά το φρενάρισμα, ενώ το ATC επιτρέπει τη μέγιστη πρόσφυση του πίσω ελαστικού κατά την επιτάχυνση κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Εξελιγμένη τεχνολογία που το κέντρο Έρευνας & Ανάπτυξης της Aprilia, διοχέτευσε με σκοπό να καλυφθούν οι εξειδικευμένες ανάγκες αυτού του εξαιρετικού σκούτερ.

Ο κινητήρας του Aprilia SRV 850 ABS/ATC είναι ο πρώτος και μοναδικός δικύλινδρος V90° κινητήρας που έχει τοποθετηθεί σε τέτοιο δίκυκλο, και καθιστά το maxi-σκούτερ της Aprilia, το πιο γρήγορο και το πιο ισχυρό σκούτερ που κατασκευάστηκε ποτέ. Ο κινητήρας έχει κυβισμό 839,3 cc, είναι υγρόψυκτος, εξοπλισμένος με ηλεκτρονικό ψεκασμό, με 4 βαλβίδες και δύο μπουζί ανά κύλινδρο. Χάρη στη βελτιωμένη μονάδα ελέγχου του κινητήρα, η μέγιστη ισχύς φτάνει τα 56 kW (75 hp) στις 7.750 σ.α.λ. και η μέγιστη ροπή τα 75 Nm στις 6.000 σ.α.λ., χαρακτηριστικά που τοποθετούν το SRV 850 στην κορυφή της κατηγορίας του.

Η μεγάλη ισχύς του κινητήρα απαιτεί ένα εξαιρετικά άκαμπτο πλαίσιο. Το διπλό σωληνωτό πλαίσιο της Aprilia SRV 850 είναι κατασκευασμένο από χαλύβδινους σωλήνες υψηλής αντοχής.

Οι προσομοιώσεις και οι δοκιμές στο δρόμο έχουν δείξει ότι το SRV 850, σε πλήρη ισχύ, έχει ένα συντελεστή σταθερότητας παρόμοιο με μια μοτοσυκλέτα (1 rad / sec) και σχεδόν διπλάσιο από ένα συμβατικό σκούτερ. Το maxi σκούτερ της Aprilia μπορεί να γέρνει στις στροφές σαν μια σπορ μοτοσυκλέτα, φθάνοντας τις 45°, διατηρώντας ουδέτερη συμπεριφορά και εξαιρετικό κράτημα.

Δείτε εδώ αναλυτικά όλα τα μοναδικά χαρακτηριστικά του APRILIA SRV 850 ABS-ATC.

Επισκεφτείτε σήμερα ένα σημείο πώλησης Aprilia για να δείτε από κοντά το μοναδικό SRV 850 ABS και να επωφεληθείτε από την τιμή προσφοράς και το ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών:

  • 2 χρόνια δωρεάν οδική βοήθεια
  • Δυνατότητα επέκτασης εργοστασιακής εγγύησης για 2 επιπλέον χρόνια
  • Ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα: προκαταβολή από 0%, έως 72 μήνες εξόφληση. 

Επόμενο άρθρο »

ΝΕΟ SYMPHONY ST 200i CBS

« Προηγούμενο άρθρο

Quadro4

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα