• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Τι συμβαίνει με τον Stoner;
Για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα ο Αυστραλός παρουσιάζει περίεργα συμπτώματα και κράμπες στο στομάχι...
Νέα 28/06/2009 - 11:48
Μετά το τέλος του αγώνα ο Casey Stoner μεταφέρθηκε καταβεβλημένος και με κράμπες στο στομάχι στην Clinica Mobile όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Παρόμοια συμπτώματα παρουσίασε και στην Catalunya, Λίγες μέρες πριν.

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2007 ήταν εξουθενωμένος και μετά βίας ανέβηκε στο βάθρο για την απονομή του βραβείου της τρίτης θέσης.

Μάλιστα απουσίασε και από την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου που διοργανώνεται αμέσως μετά την απονομή των βραβείων.

«Μετά τον αγώνα της Βαρκελώνης πιστέψαμε ότι είχε περάσει. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας αισθανόμουν καλά. Το Σάββατο όμως οι πόνοι έκαναν και πάλι την εμφάνισή τους. Το ίδο συνέβη και στο warm-up και στον αγώνα μετά από λίγους γύρους αισθανόμουν κουρασμένος. Πήρα ό,τι συμπλήρωμα διατροφής και βιταμίνες υπάρχουν για να μπορέσει το σώμα μου να δουλέψει και πάλι κανονικά. Δεν έχει να κάνει με την φυσική μου κατάσταση. Ξέρω ότι έχω γυμναστεί πολύ σκληρά, είναι περίεργο αυτό που συμβαίνει», είπε ο Αυστραλός αναβάτης της Ducati και πρόσθεσε αναφερόμενος στον αγώνα: «Η μοτοσικλέτα δούλεψε αρκετά καλά και σήμερα και ήμασταν τυχεροί που δούλεψε καλά σε μια μέρα που δεν ήταν καλή για μένα. Πρέπει να δούμε τι θα γίνει στη Laguna Seca. Δεν μεσολαβεί μεγάλο διάστημα, αλλά θα δούμε...».

Επόμενο άρθρο »

WSBK-Donington Park: Θρίαμβος Spies, ήττα Haga

« Προηγούμενο άρθρο

WSBK-Donington Park: Aκόμα μία pole απο τον Spies

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα