• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο... τραυματίας Bradley Smith!
Εξαιρετικό φετινό ξεκίνημα, χωρίς να είναι 100% έτοιμος
Νέα 30/04/2015 - 16:10

Η συνολική παρουσία του Bradley Smith τη φετινή σεζόν δεν έχει περάσει απαρατήρητη, μιας και ο Βρετανός άσος έχει κάνει το καλύτερό του ξεκίνημα από τότε που ανέβηκε στη μεγάλη κατηγορία.

 

Δεν είναι μόνο τα αποτελέσματα, αλλά και η εικόνα που περνάει προς τα έξω ο αναβάτης της Tech3, ο οποίος με σκληρή δουλειά και χωρίς να παραπονιέται, πετυχαίνει σημαντικά αποτελέσματα στις πίστες του Παγκοσμίου.

 

Και όλα αυτά χωρίς να είναι 100% έτοιμος! Ο Smith μπορεί να μην το διατυμπανίζει, ωστόσο συνεχίζει να κουτσαίνει εξαιτίας του τραυματισμένου του αστραγάλου (από προπόνηση με motocross κατά τη διάρκεια του χειμώνα).

 

«Παίρνει το χρόνο του, πράγμα που είναι λίγο εκνευριστικό», σχολίασε στο crash.net ο Bradley Smith. «Δεν μπορούμε να βρούμε έναν τρόπο να επισπεύσουμε την ίασή του. Πάντως στη διάγνωση μου είχαν πει ότι θα πάρει 4 με 6 μήνες και είμαστε μόλις στις 10-12 εβδομάδες».

 

Πάντως το θετικό για τον Βρετανό άσο είναι ότι ο τραυματισμένος του αστράγαλος δεν τον επηρεάζει σχεδόν καθόλου, όταν ανεβαίνει πάνω στη μοτοσυκλέτα του.

Επόμενο άρθρο »

SBK: Αποσύρθηκε η EBR

« Προηγούμενο άρθρο

Συνέντευξη του αφεντικού της Pramac

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα