• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Jerez: Η συνέντευξη Τύπου
Rossi: Θα φιλάω λιγότερο τον Marc από εδώ και πέρα!
Νέα 30/04/2015 - 22:33

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στη σημερινή συνέντευξη τύπου στην Jerez, συγκεντρώθηκε γύρω από τη σχέση των Valentino Rossi και Marc Marquez και αν αυτή έχει καθόλου αλλάξει μετά την επαφή που είχαν στην Αργεντινή.

 

Αυτός που απάντησε πρώτος σε σχετική ερώτηση, ήταν ο Ιταλός σούπερ σταρ, ο οποίος αστειευόμενος είπε: «Θα πρέπει να φιλάω λιγότερο τον Marc από εδώ και πέρα!» Και οι δυο πάντως δήλωσαν ότι το περιστατικό στην Αργεντινή δεν τους έχει επηρεάσει.

 

«Η Jerez είναι πάντα ένα ιδιαίτερο Σ/Κ, ένα από τα καλύτερα νομίζω και μου αρέσει πολύ. Επιστρέψαμε στην Ευρώπη και μου αρέσει πιο πολύ, καθώς πετάμε λιγότερο, ενώ και η ατμόσφαιρα εδώ είναι εξαιρετική», πρόσθεσε ο Vale.

 

Όταν ρώτησαν τον Marquez αν θα επέλεγε τη δεύτερη θέση, σε περίπτωση που μπλεκόταν και πάλι σε μάχη με τον Valentino Rossi στον τελευταίο γύρο και στην διάσημη Κ13 (τη στροφή που έχει το όνομα του Lorenzo), ο Ισπανός απάντησε: «Θα είμαι τυχερός αν είμαι πίσω από τον Rossi, καθώς δεν είμαι 100% έτοιμος».

 

Στη συνέχεια παραδέχτηκε ότι δεν έχει ιδέα για το πως θα τον επηρεάσει το τραυματισμένο του δάχτυλο κατά τη διάρκεια του αγώνα.

 

«Αύριο θα δοκιμάσω και θα δούμε. Θα πονάω, γιατί η επέμβαση έγινε το Σάββατο το απόγευμα... ίσως να δυσκολευτούμε περισσότερο απ’ ότι σε άλλους αγώνες, αλλά εδώ - μπροστά στους οπαδούς μας - έχω μεγαλύτερο κίνητρο και αυτό θα με βοηθήσει».

 

Ο Andrea Dovizioso υπογράμμισε ότι δεν θα έχει καθόλου καινούργια εξαρτήματα στην Jerez για την GP15 του, ενώ πρόσθεσε ότι ελπίζει να έχει αρκετό χρόνο στο στεγνό στην Ισπανική πίστα.

 

«Δεν είχαμε και πολύ χρόνο να δουλέψουμε στη μοτοσυκλέτα στους προηγούμενους Γύρους, διότι οι συνθήκες ήταν περίεργες. Τώρα, με τον καιρό να φαίνεται καλός, θα έχουμε χρόνο να δουλέψουμε στο set-up και να δούμε αν μπορέσουμε να βελτιώσουμε λίγο την πρόσφυση και την ευστάθεια στα φρένα».

 

Ο Jorge Lorenzo έκανε αναφορά στα προβλήματα που είχε στους τρεις προηγούμενους Γύρους, τονίζοντας:

 

«Όταν είσαι σε τόσο ψηλό επίπεδο, τα μικρά προβλήματα δεν σε εμποδίζουν να παλέψεις στον αγώνα, αλλά είσαι πιο αργός και δεν μπορείς να διεκδικήσεις τη νίκη. Όταν δεν θα έχω προβλήματα, θα μπορέσω και πάλι να παλέψω για νίκες».

 

Στη συνέχεια μίλησε ο Cal Crutchlow, ο οποίος επισήμανε που χρειάζεται ο ίδιος και η ομάδα του να βελτιωθούν.

 

«Πρέπει να βελτιώσουμε το σύνολο και την ταχύτητα κι εγώ να οδηγώ καλύτερα σε συγκεκριμένα στάδια του αγώνα». Εξήγησε ότι έχει ιδιαίτερο πρόβλημα στα μισά του αγώνα κι εκεί είναι που πρέπει να γίνει καλύτερος.

 

Για τον Bradley Smith, το μόνο αρνητικό στο φετινό του καταπληκτικό ξεκίνημα, είναι το γεγονός ότι δεν τα πάει καλά στις κατατακτήριες.    

 

«Μίλαγα με κάποιον στο αεροπλάνο και προσπαθούσα να θυμηθώ πόσους γύρους έχω κάνει εδώ και είναι πάρα πολλοί! Έχω πάρει καλά αποτελέσματα εδώ, μετά την πρώτη μου νίκη σε GP».

 

Η πιο ωραία στιγμή, με πολλά γέλια, ήταν όταν ένας δημοσιογράφος ρώτησε τους αναβάτες πως είδαν την επαφή των Rossi-Marquez. Ο Lorenzo είπε: «Δεν ξέρω τι έγινε. Ήμουν πολύ μακριά...».

 

Ενώ ο Cal Crutchlow αποκρίθηκε: «... δεν με νοιάζει! Μου έδωσε ένα βάθρο!»

Επόμενο άρθρο »

Jerez ΕΔ1: Κυρίαρχος ο Lorenzo

« Προηγούμενο άρθρο

SBK: Αποσύρθηκε η EBR

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα