• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Είμαι ευγνώμων!
Στην Yamaha που με εμπιστεύεται
Νέα 01/05/2015 - 22:06

Μετά τα νέα ότι θα παραμείνει στους μπλε το 2016, αλλά και το γεγονός ότι πήρε την 1η θέση τόσο το πρωί, όσο και το απόγευμα στις δυο πρώτες ελεύθερες δοκιμές της ημέρας, ο Jorge Lorenzo είναι βέβαιος ότι θα βρει τη φόρμα του στη συνέχεια της σεζόν.

 

Όπως έγινε γνωστό, στο συμβόλαιο του Ισπανού άσου υπήρχαν ρήτρες αποδέσμευσης και από τις δυο πλευρές, ωστόσο κανείς δεν έκανε χρήση αυτών κι έτσι ο Lorenzo θα είναι στο πλάι του Rossi και τη νέα σεζόν.

 

Στην Jerez σήμερα, ο Ισπανός κατάφερε να κάνει 1:39.174 το πρωί, που ήταν και ο καλύτερος χρόνος της ημέρας, αφήνοντας στη δεύτερη θέση για 49 χιλιοστά τον Aleix Espargaro και στην τρίτη τον Marc Marquez.

 

Το σημαντικό όμως νέο βγήκε μετά τις επίσημες δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, με τον Lorenzo να αποκαλύπτει ότι δεν έχει καλή αίσθηση με το σκληρό ελαστικό πάνω στην Μ1 του.

 

Οι χρόνοι που έκανε ήταν με το μαλακό (το μεσαίο δηλαδή των εργοστασίων) και είναι πολύ δύσκολο να χρησιμοποιήσει αυτό την ημέρα του αγώνα. Βέβαια τα ρίσκα, όπως είδαμε και στην Αργεντινή, είναι πάντα μέσα στο παιχνίδι!

 

«Με την Yamaha έχουμε καταφέρει πολλά καλά πράγματα, παρά το ότι τα τελευταία δυο χρόνια δεν αισθάνομαι τόσο καλά. Σήμερα όμως φάνηκε ότι επιστρέφουμε δυνατότεροι».

 

«Θα πρέπει να το αποδείξουμε αυτό όμως αύριο και κυρίως την Κυριακή», σχολίασε ο Jorge Lorenzo.

 

«Είμαι πολύ ευγνώμων στην Yamaha για την εμπιστοσύνη που μου έχει δείξει ακόμα και τις δύσκολες στιγμές και θέλω αύριο να δείξω ότι είμαι σε καλή φόρμα με την ταχύτητά μου».

 

«Σήμερα το πρωί βγήκα με τη νοοτροπία του να τα δώσω όλα και να μην σκέφτομαι! Να οδηγώ σύμφωνα με το ένστικτό μου και κυρίως το πρωί με δικαίωσε».

 

«Το απόγευμα όμως που δοκιμάσαμε το σκληρό ελαστικό ήταν πολύ άσχημα τα πράγματα με πολλά γλιστρήματα κι έτσι αποφασίσαμε να επιστρέψουμε στο πιο μαλακό, μιας και αυτό είναι καλύτερο στις κρύες και πιο ζεστές συνθήκες».

Επόμενο άρθρο »

Με γρίπη στην Jerez ο Crutchlow

« Προηγούμενο άρθρο

Επέμεινε με το σκληρό ο Rossi

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα