• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Με γρίπη στην Jerez ο Crutchlow
«Έχουμε καλή αίσθηση από την πρώτη ημέρα»
Νέα 01/05/2015 - 22:52

Δυνατό ξεκίνημα στο GP της Jerez έκανε ο Cal Crutchlow καθώς - παρά το ότι είχε συμπτώματα γρίπης - κατάφερε να σημειώσει καλούς χρόνους σήμερα και να δουλέψει πολύ στο set-up της μοτοσυκλέτας του.

 

Οι τομείς στους οποίους έριξε το βάρος σήμερα ο Βρετανός, ήταν από τη μια τα ελαστικά και από την άλλη το φρένο του κινητήρα.

 

Αν και δεν είναι στο 100% της φυσικής του κατάστασης, ο Crutchlow κατάφερε να είναι η καλύτερη Honda το πρωί, στις ελεύθερες δοκιμές 1.

 

Το απόγευμα, με τη θερμοκρασία στην άσφαλτο να ανεβαίνει έως και 20o C σε σχέση με το πρωί, ο Βρετανός άσος δεν κατάφερε να βελτιώσει το χρόνο του.

 

«Ήταν μια θετική πρώτη ημέρα. Δεν ήμουν καλά τις τελευταίες ημέρες εξαιτίας μιας ίωσης κι έτσι στην αρχή έπρεπε να βεβαιωθούμε ότι είμαι οκ για να οδηγήσω».

 

«Δεν ένιωθα πολύ άσχημα στη μοτοσυκλέτα και η CWM-LCR Honda έκανε εξαιρετική δουλειά. Όλοι τους δουλεύουν πολύ καλά μαζί».

 

«Εδώ είμαστε σε μια ακόμα καινούργια πίστα για εμένα με την Honda, αλλά καταφέραμε από την πρώτη ημέρα να βρούμε καλή αίσθηση και να δουλέψουμε στις επιλογές ελαστικού».

 

«Δουλέψαμε παράλληλα και στο φρένο του κινητήρα, σ’ έναν τομέα που πρέπει να βελτιωθούμε πάρα πολύ. Θα συνεχίσουμε μ’ αυτό αύριο κι ελπίζω να τα πάμε ακόμα καλύτερα».

Επόμενο άρθρο »

Θετική πρώτη ημέρα για Dovi

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Είμαι ευγνώμων!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα