• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Jerez ΚΑΤ: Απίστευτος χρόνος για Lorenzo!
Με τακτική τριών εξόδων έκανε το φοβερό 1:37.9!
Νέα 02/05/2015 - 17:35

Ακολουθώντας την περσινή στρατηγική του Marc Marquez, αυτή των τριών εξόδων με φρέσκο ελαστικό κάθε φορά - ο Jorge Lorenzo πήρε την πρώτη του pole position για φέτος και την πρώτη του μετά τον περσινό Γύρο στο Misano!

 

Ο αναβάτης της Movistar Yamaha έχει δείξει σε εξαιρετική κατάσταση όλο το Σ/Κ και φαντάζει το μεγάλο φαβορί για τον αυριανό αγώνα. Ο χρόνος του - με την άσφαλτο να βράζει - ήταν εντυπωσιακός!

 

Ούτε ο ίδιος δεν πίστευε το 1:37.9 που πέτυχε, καθώς έγινε ο πρώτος αναβάτης που (σε επίσημη χρονομέτρηση) πέφτει κάτω από το 1:38! Η διαφορά του από τον δεύτερο, σε μια μικρή πίστα όπως είναι αυτή της Jerez, ήταν επίσης εντυπωσιακή: 0.390δ!

 

Με τον Lorenzo να στοχεύει στη νίκη και το πρώτο του βάθρο για το 2015, ο Marc Marquez ήταν πολύ χαρούμενος που πήρε τη δεύτερη θέση σήμερα. Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής είχε μια πτώση στις ΕΔ4 και αυτός ήταν ο λόγος που δεν ακολούθησε την τακτική των τριών εξόδων.

 

Προτίμησε να κινηθεί εκ του ασφαλούς και θα ξεκινήσει αύριο από την πρώτη σειρά τον τέταρτο αγώνα της σεζόν. Ούτε σήμερα πήρε παυσίπονο για το δάχτυλό του, ωστόσο αύριο στους 27 γύρους του απαιτητικού αγώνα παραδέχτηκε ότι θα πάρει.

 

Ο Iannone εξακολουθεί να συνεχίζει τη σύντομη φετινή παράδοση που θέλει πάντα μια GP15 να είναι στην πρώτη σειρά. Ο Ιταλός ήταν καλύτερος στον ένα γύρο από τον Dovizioso και θα ξεκινήσει τον αυριανό αγώνα από την τρίτη θέση.

 

Ο Rossi ακολούθησε και αυτός την τακτική των τριών εξόδων του ομόσταυλού του, αλλά δεν κατάφερε κάτι καλύτερο από την πέμπτη θέση. Ωστόσο η δεύτερη σειρά δεν είναι καθόλου άσχημη για τον Ιταλό θρύλο, ο οποίος έχει δείξει ότι μπορεί να φτάσει το ρυθμό του Lorenzo με το μεσαίο πίσω ελαστικό.

 

Τα αδέρφια Espargaro πήραν την τέταρτη (o Pol) και την έκτη θέση (ο Aleix), ενώ οι Cal Crutchlow και Andrea Dovizioso ήταν οι τελευταίοι από τους δώδεκα αναβάτες που είχαν διαφορά στο δευτερόλεπτο από τον Lorenzo.

 

Το δίδυμο της Pramac - Yonny Hernandez και Danilo Petrucci - πέρασαν με επιτυχία από το πρώτο σκέλος των κατατακτηρίων, ενώ στις ΚΑΤ2 ο Κολομβιανός ήταν ένατος και ο Ιταλός 11ος. Ανάμεσά τους πήρε θέση ο Bradley Smith.

 

Ο Scott Redding ήταν ο τελευταίος από τους δώδεκα αναβάτες που συμμετείχαν στις ΚΑΤ2. Καμία OPEN μοτοσυκλέτα δεν κατάφερε να περάσει στο δεύτερο σκέλος, παρά την προσπάθεια του Barbera στις ΚΑΤ1 όπου και τερμάτισε τρίτος, μπροστά από την GSX-RR του Vinales.

Επόμενο άρθρο »

Jerez Moto3: Παρθενική pole για Quartararo!

« Προηγούμενο άρθρο

Jerez Moto2 ΕΔ3: Η «απάντηση» του Zarco!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα