• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Iannone: Γιατί όχι και τη νίκη;
Αισιόδοξος για την αυριανή ημέρα ο Ιταλός!
Νέα 02/05/2015 - 19:12

Για δεύτερο συνεχόμενο Γύρο ο Andrea Dovizioso κατάφερε να πάρει την τρίτη θέση και θα ξεκινήσει και πάλι τις προσπάθειές του από την πρώτη σειρά του αυριανού grid, για τον τέταρτο αγώνα της σεζόν 2015.

 

Ο Ιταλός ακόμα δεν έχει καταφέρει να ρυθμίσει τη μοτοσυκλέτα του ώστε να παίρνει το 100% στις κατατακτήριες από ένα φρέσκο ελαστικό. Στην καυτή άσφαλτο της Jerez, ο Iannone «έγραψε» σήμερα 1:38.468.

 

Νωρίτερα, στις ΕΔ4 είχε καταφέρει να γίνει ο πρώτος που έβαζε το όνομά του πάνω από αυτό του Jorge Lorenzo που έχει κυριαρχήσει όλο το Σ/Κ στην Ισπανία, κάνοντας μάλιστα αρκετούς γύρους στο 1:39.

 

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος που ξεκινάμε από την πρώτη σειρά. Ποτέ δεν είναι εύκολο αυτό, διότι όλοι πιέζουν στο όριο. Όμως τα καταφέραμε για δεύτερο συνεχόμενο Γύρο, μετά την Αργεντινή».

 

«Αύριο θα είναι πολύ σημαντικό που θα ξεκινήσουμε από την πρώτη σειρά. Ενδεχομένως δεν πήραμε το 100% στις κατατακτήριες, όμως θεωρώ ότι έχουμε καλό ρυθμό».

 

«Σκέφτομαι θετικά για την αυριανή ημέρα. Ο Jorge έχει εξαιρετικό ρυθμό, αλλά κι εγώ είμαι γρήγορος. Θα βάλω τα δυνατά μου, αυτό είναι σίγουρο. Θέλω να παλέψω για το βάθρο και γιατί όχι για τη νίκη

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Ίσως έκανα λάθος!

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Πολλοί έλεγαν ότι περνάω κρίση...

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα