• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
A.Espargaro: Περιμένοντας τη δύναμη!
Μόλις έχουμε περισσότερη, θα είμαστε ακόμα πιο κοντά
Νέα 02/05/2015 - 23:26

Ο Aleix Espargaro και η Suzuki θα ξεκινήσουν από την έκτη θέση του σχηματισμού εκκίνησης τον αυριανό αγώνα, με τον Ισπανό να περιμένει ακόμα υπομονετικά τις αναβαθμίσεις στον κινητήρα για περισσότερη ιπποδύναμη.

 

Μπορεί η πίστα της Jerez, όπου διεξάγεται ο τέταρτος Γύρους του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, να μην έχει τη μεγάλη ευθεία, ωστόσο ο ίδιος ο Espargaro τόνισε ότι υστερούν και στην επιτάχυνση.

 

«Είμαι χαρούμενος και το διασκεδάζω με τη μοτοσυκλέτα μου, αλλά αμέσως μόλις πάρουμε περισσότερη δύναμη, θα είμαστε όλο και πιο κοντά».

 

«Δεν μιλάμε μόνο για τις ευθείες. Σε κάθε πίστα έχουμε μια μεγάλη. Κάθε φορά όμως που επιταχύνουμε, μας ρίχνουν δέκα μέτρα. Δεν είναι εύκολο».

 

«Πάντως ο ρυθμός μας δεν είναι τόσο άσχημος και με τα δυο ελαστικά. Προφανώς οι Jorge, Marc και Vale θα είναι περίπου μισό δευτερόλεπτο πιο γρήγοροι από εμάς. Ο ρυθμός μας όμως είναι πιο κοντά, απ’ ότι στην Αργεντινή».

 

Στη συνέχεια στάθηκε στην περιορισμένη πρόσφυση της πίστας.

 

«Όπως είπαμε και στην Επιτροπή Αγώνα χτες, η άσφαλτος είναι πολύ παλιά. Έντεκα ετών! Με αποτέλεσμα η πρόσφυση να είναι χαμηλή. Δεν καταστρέφεις το ελαστικό, αλλά σπινάρει συνεχώς».

 

«Νομίζω ότι έχει έρθει η ώρα να αλλάξει η άσφαλτος. Μας είπαν ότι αυτό είναι στις προτεραιότητές τους», πρόσθεσε ο Aleix Espargaro.

Επόμενο άρθρο »

Jerez: Δυνατός στο ζέσταμα ο Pol Espargaro!

« Προηγούμενο άρθρο

Ελπίζει ο Crutchlow!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα