• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
MUGELLΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Ο Pedrosa σπάει το ρεκόρ!
Ο Dani Pedrosa με Honda έκανε μια σειρά γρήγορων γύρων
Νέα 30/05/2008 - 00:00
Με μια δυνατή σύντομη μπόρα να διακόπτει για περίπου 20 λεπτά τις πρωινές δοκιμές του Σαββάτου, η κατάσταση βελτιώθηκε σημαντικά στο τελευταίο 30λεπτο και οι χρόνοι άρχισαν να κατεβαίνουν. Ο Dani Pedrosa με την Honda του έκανε μια σειρά γρήγορων γύρων και σταμάτησε τα χρονόμετρα στο εκπληκτικό 1:49.975, με λάστιχα αγώνα, 2 δέκατα κάτω από το ρεκόρ πίστας που έχει ο Max Biaggi από το 2005.

O Casey Stoner με την Ducati ήταν 2ος, με διαφορά 0.389 του δευτερολέπτου, που θεωρείται μεγάλη. Στην 3η θέση ο Loris Capirossi πάνω στη Suzuki φέτος, που θέλει να κάνει μια καλή εμφάνιση μπροστά στους συμπατριώτες του. Η έκπληξη ήταν η 4η θέση του νεοφερμένου Alex De Angelis με την Honda του Gresini. Ο οδηγός από το Σαν Μαρίνο οδήγησε πολύ δυναμικά στα τελευταία λεπτά και έδειξε καλά στοιχεία. Ο ομόσταυλος Shinya Nakano ήταν επίσης καλός στην 7η θέση.

O Colin Edwards ήταν ο πρώτος της Yamaha με τον Valentino Rossi να ακολουθεί στην 6η θέση. Για τους υπόλοιπους οδηγούς πρέπει να σημειώσουμε την προσπάθεια του Okada με το HRC να δοκιμάσουν τον κινητήρα με τις πνευματικές βαλβίδες και τελικά να κάνουν μόλις 3 γύρους, αφού μετά το πρόβλημα που παρουσίασε ο κινητήρας ετοιμάστηκαν μόλις στο τελευταίο λεπτό των δοκιμών. Ο Fillipo Preziosi της Ducati παρακολουθεί την εξέλιξη των δοκιμών

Ο Fillipo Preziosi της Ducati παρακολουθεί την εξέλιξη των δοκιμών
Ο κινητήρας με τις πνευματικές βαλβίδες δεν πρόλαβε τη δοκιμή
Ο κινητήρας με τις πνευματικές βαλβίδες δεν πρόλαβε τη δοκιμή

Επόμενο άρθρο »

MUGELLΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Στην pole position ο Rossi

« Προηγούμενο άρθρο

Stoner: «Θέλουμε ένα καλό αποτέλεσμα»

Χορηγοί