• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
A.Espargaro: Αξίζουμε καλύτερα!
Δεν ήταν ικανοποιημένος με την 7η θέση χτες
Νέα 04/05/2015 - 11:46

Μόνο ικανοποιημένος δεν ήταν ο Aleix Espargaro με την έβδομη θέση του στο χτεσινό τέταρτο αγώνα της χρονιάς στην πίστα της Jerez, επαναλαμβάνοντας ότι έχει τις δυνατότητες για πιο πάνω θέσεις.

 

Ο Ισπανός της Suzuki κατάφερε στα τελευταία στάδια του αγώνα να κρατήσει πίσω του την Yamaha Μ1 του Bradley Smith, ωστόσο ήλπιζε για ένα καλύτερο αποτέλεσμα στον πρώτο Ευρωπαϊκό αγώνα που έγινε στην πατρίδα του.

 

«Δεν είμαι ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα, από τη μια είναι θετικό ότι ήμουν και πάλι στην οχτάδα και πήρα πολύτιμους βαθμούς για να πλησιάσω την 7η θέση στη βαθμολογία, από την άλλη όλοι νιώθουμε ότι μπορούμε καλύτερα αποτελέσματα».

 

«Για την ώρα θα πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο στο να βρούμε πρόσφυση. Δεν έχει να κάνει με την ιπποδύναμη καθαρά, αλλά με το να καταφέρουμε να περάσουμε τη δύναμη που έχουμε στην άσφαλτο, πιο αποτελεσματικά».

 

«Όσον αφορά στο chattering κάναμε μεγάλα άλματα προόδου, σε σχέση με τους προηγούμενους Γύρους και τώρα πρέπει να δούμε το σπινάρισμα του πίσω τροχού. Την Δευτέρα θα είναι μια σημαντική ημέρα δοκιμών».

 

«Θα τεστάρουμε κάποια νέα εξαρτήματα, αλλά το βάρος θα πέσει κυρίως στα ηλεκτρονικά για να βελτιώσουμε την πρόσφυση. Η ομάδα κάνει καταπληκτική δουλειά και θα είναι τέλειο να τους ανταμείψω με καλύτερα αποτελέσματα, τα οποία πιστεύω ότι τα αξίζουμε».

Επόμενο άρθρο »

Έχασε πολύτιμους βαθμούς ο Dovizioso

« Προηγούμενο άρθρο

Jerez: Η δράση συνεχίζεται

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα