• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Έχασε πολύτιμους βαθμούς ο Dovizioso
Πρόβλημα με το φρένο του κινητήρα για τον Ιταλό
Νέα 04/05/2015 - 13:00

Δυστυχώς για την ομάδα της Ducati τα προβλήματα δεν έλειψαν στον αγώνα της Jerez ούτε από τον Andrea Dovizioso.

 

Ο Ιταλός αντιμετώπισε ένα πρόβλημα στο δεύτερο γύρο του αγώνα και βγήκε στα χαλίκια της πίστας. Το ευτύχημα για τον Dovizioso ήταν ότι δεν έπεσε και επανήλθε στην τελευταία θέση.

 

Από εκεί και πέρα ξεπέρασε τους αργούς οδηγούς μπροστά του και πέρασε την καρώ σημαία ένατος, παραμένοντας στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, 15 βαθμούς πίσω από τον Rossi.

 

«Είμαι πολύ απογοητευμένος με το σημερινό αποτέλεσμα, διότι κατά πάσα πιθανότητα θα μπορούσα να παλέψω για την 4η θέση. Δεν είχαμε το ρυθμό για μια θέση στο βάθρο, αλλά πάντως είναι κρίμα που δεν πήραμε αυτούς τους βαθμούς».

 

«Στην τελευταία στροφή του 2ου γύρου είχα ένα πρόβλημα κι έκανα το λάθος και παραλίγο να μου σβήσει η μοτοσυκλέτα. Παραλίγο να πέσω, βγήκα στην αμμοπαγίδα και όταν επέστρεψα κατάλαβα ότι η μοτοσυκλέτα δεν είχε τίποτα».

 

«Έτσι άρχισα να πιέζω και πάλι. Ήμουν τελευταίος κι έπρεπε να περάσω τους αργούς οδηγούς μπροστά μου, χάνοντας χρόνο και στο τέλος δεν κατάφερα να ανέβω παραπάνω από την ένατη θέση».

 

«Κρίμα, διότι αν και δεν είχαμε το ρυθμό για μια θέση στο βάθρο, είμαι σίγουρος ότι θα μπορούσαμε να πάρουμε μερικούς πολύτιμους βαθμούς για τη συνέχεια».

 

Σε δηλώσεις προς τους δημοσιογράφους της πατρίδας του, ο Andrea Dovizioso αποκάλυψε ποιό ακριβώς ήταν το πρόβλημα που αντιμετώπισε.

 

«Πρέπει να δούμε τι έγινε. Το φρένο του κινητήρα δεν δούλεψε όπως έπρεπε και το πίσω μου κλείδωσε... μετά που επέστρεψα στην πίστα τα πάντα ήταν καλά».

Επόμενο άρθρο »

Jerez Test: Οι χρόνοι στις 16:00

« Προηγούμενο άρθρο

A.Espargaro: Αξίζουμε καλύτερα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα