• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Το νέο ψαλίδι;
Είναι λίγο καλύτερο, αλλά αυτό το ξέραμε ήδη!
Νέα 05/05/2015 - 11:00

Μπορεί αρχικά να είχε δηλώσει επίσημα ο ίδιος ο Marquez ότι δεν θα συμμετάσχει στο τεστ της Δευτέρας στην πίστα της Jerez, ωστόσο το HRC του ζήτησε να κάνει μερικούς γύρους για να δοκιμάσει ένα καινούργιο ψαλίδι.

 

Ο Ισπανός δεν ήθελε να διακινδυνεύσει μια ενδεχόμενη πτώση και κατ’ επέκταση επιδείνωση του τραυματισμένου του δαχτύλου, ωστόσο στο τέλος έκανε 31 γύρους στην Ισπανική πίστα.

«Δοκιμάσαμε το νέο ψαλίδι για καλύτερη πρόσφυση στα πλάγια και επιτάχυνση, αλλά και για βελτιωμένη αίσθηση στην είσοδο της στροφής», σχολίασε ο Marquez, που συν τοις άλλοις ανέβασε και πυρετό χτες!

 

«Ήταν λίγο καλύτερο, αλλά όχι μια τεράστια βελτίωση. Το ξέραμε όμως αυτό. Το κάναμε για την Honda για να δούμε προς ποια κατεύθυνση πρέπει να πάμε».

 

«Έχουμε την πληροφόρηση τώρα και γι’ αυτό έκανα 30 γύρους. Τώρα θα δουλέψουν για τις επόμενες δυο εβδομάδες μέχρι το Le Mans».

 

«Πρέπει να βελτιώσουμε την πρόσφυση στο πίσω μέρος. Τα μεγάλα γλιστρήματα μπορεί να είναι καλά για το θέαμα και είναι διασκεδαστικό να οδηγείς τη μοτοσυκλέτα έτσι, όμως χάνουμε χρόνο».

 

«Αν καταφέρουμε και βελτιώσουμε αυτούς τους δυο τομείς, τότε πραγματικά θα έχουμε ένα πολύ καλό σύνολο».

 

Την Κυριακή, στον αγώνα, ο Marquez τερμάτισε μπροστά από τον Rossi και αυτό σημαίνει ότι η διαφορά των 30 βαθμών έπεσε στους 26.

 

«Φυσικά και είναι σημαντικό να κερδίζεις βαθμούς από τον πρωτοπόρο, αλλά για εμένα δεν ήταν τόσο σημαντικό να τερματίσω μπροστά από τον Valentino».

 

«Εννοώ ότι είναι σημαντικό για το Πρωτάθλημα, αλλά όχι για την νοοτροπία μου. Διότι ήξερα ήδη, μετά το τέλος των τριών πρώτων αγώνων, ότι είμαι στο επίπεδο αυτό».

Επόμενο άρθρο »

«Πολύ βελτιωμένος» ο Rossi

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Δοκιμάσαμε διαφορετικά set-ups

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα