• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
«Πολύ βελτιωμένος» ο Rossi
Μετά το τεστ στην Jerez
Νέα 05/05/2015 - 11:21

Περισσότερη ταχύτητα από την M1 βρήκε ο Valentino Rossi στο τεστ της Jerez, καθώς έριξε το βάρος στο set-up της μοτοσυκλέτας του.

 

Ο Vale σημείωσε το δεύτερο καλύτερο χρόνο, μόλις 42 χιλιοστά πάνω από τον Lorenzo, αλλά και 0,678δ κάτω από τον καλύτερο χρόνο που είχε σημειώσει στον αγώνα.

 

«Ήταν ένα θετικό τεστ», σχολίασε ο Rossi, ο χρόνος του οποίου ήταν κάτω και από αυτόν που είχε πετύχει στις κατατακτήριες. «Όλο το Σ/Κ υποφέραμε με τις ρυθμίσεις, το μπροστινό και στον αγώνα δεν μπορούσα να πάρω το 100%».

 

«Δεν είχαμε πολλά να δοκιμάσουμε, κοιτάξαμε μόνο τις ρυθμίσεις. Προσπαθήσαμε να βελτιώσουμε τη μοτοσυκλέτα σε σχέση με τον αγώνα και είμαι πολύ χαρούμενος γιατί βελτιωθήκαμε πολύ».

 

«Βελτιώσαμε το χρόνο μας, το ρυθμό μας, την αίσθηση με τη μοτοσυκλέτα και μπορέσαμε να βελτιώσουμε και το χρόνο που είχαμε κάνει στις κατατακτήριες  (σ.σ. κατά 82 χιλιοστά)».

 

«Ο Jorge δοκίμασε ένα νέο πιρούνι μπροστά, αλλά όχι κι εγώ. Εμείς εστιάσαμε στην κατανομή βάρους και σε διαφορετικές ρυθμίσεις. Δοκιμάσαμε και μια νέα θέση οδήγησης».

 

«Ήταν μια καλή ημέρα, διότι όλο το Σ/Κ και στον αγώνα είχα δυσκολίες. Το μπροστινό παραήταν στο όριο, αλλά τώρα έχουμε βελτιωθεί πολύ».

 

«Σε δυο εβδομάδες περίπου θα είμαστε στο Le Mans κι εκεί πρέπει να κάνουμε ένα καλό Σ/Κ. Μ’ αρέσει η πίστα εκεί, αλλά πρώτα χρειάζομαι μερικές ημέρες ξεκούρασης!»

 

Παρά το ότι ήταν τρίτος στον αγώνα της Κυριακής, ο Valentino Rossi διεύρυνε τη διαφορά του από τον δεύτερο Andrea Dovizioso στους 15 βαθμούς.

 

«Έφτασα εδώ με έξι βαθμούς προβάδισμα και φεύγω με 15. Αυτό είναι καλό. Ο Dovi είναι γρήγορος, αλλά η σκληρή μάχη για το Πρωτάθλημα θα δοθεί με τους Jorge και Marc».

 

«Δεν ξέρω ποιός από τους δυο είναι η μεγαλύτερη απειλή! Θα ήθελα να πω ο Marc, αλλά και ο Jorge μετά από ένα τέτοιο Σ/Κ...».

Επόμενο άρθρο »

Aprilia: Ντεμπούτο για το seamless

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Το νέο ψαλίδι;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα